Background image

0,0
Background color

Groenten & Fruit

Bij DEEN treft u uitsluitend de beste kwaliteit groente en fruit. Veel van onze producten worden rechtstreeks op de veiling ingekocht. Daarnaast halen wij diverse versproducten uit West-Friesland direct van de teler. Dat is vers op z'n best. Dankzij onze grootschalige en scherpe inkoop weten wij ook de prijs heel laag te houden. De producten gaan van het land, direct naar ons distributiecentrum en liggen kort daarna al in onze winkels. Verser kan het niet!

deze week in de aanbieding

Koolrabi is groente van de maand! Koolrabi is de knolvormige, verdikte stengel van een koolplant. Anders dan koolraap groeit koolrabi boven de grond. Het is dus niet de wortel die je eet. Afhankelijk van de soort zijn de knollen bleekgroen of blauwviolet van kleur. Onder de schil zijn beide variëteiten wit-geel van kleur. De smaak lijkt op die van bloemkool, maar is wat pittiger. Rauwe koolrabi smaakt selderij-achtig. Koolrabi kan zowel rauw als gekookt gegeten worden en heeft een laag energetische waarde, is rijk aan vitamine C en vezels en is bovendien een bron van kalium. Koolrabi komt onder andere uit Nederland.

Heb je geen idee wat je met koolrabi kunt maken? Kijk dan hier voor onze recepten. En wist u dat koolrabi ook heerlijk is als snack? Geschild en in reepjes gesneden is het een eerlijk tussendoortje voor in de broodtrommel. Ook kinderen zijn er gek op!

 

  

 

in de aanbieding