Background image

0,0
Background color

Groenten & Fruit

Bij DEEN treft u uitsluitend de beste kwaliteit groente en fruit. Veel van onze producten worden rechtstreeks op de veiling ingekocht. Daarnaast halen wij diverse versproducten uit West-Friesland direct van de teler. Dat is vers op z'n best. Dankzij onze grootschalige en scherpe inkoop weten wij ook de prijs heel laag te houden. De producten gaan van het land, direct naar ons distributiecentrum en liggen kort daarna al in onze winkels. Verser kan het niet!

deze week in de aanbieding

Witlof is familie van de andijvie maar witlof telen we in het donker. De licht bittere smaak zorgt er voor dat witlof zowel voor salades als warm heel goed te verwerken is.

In een papieren of plastic zak met gaatjes kun je witlof ongeveer een week goed houden in de koelkast. Op een koele plek (12-15 C) is witlof een paar dagen houdbaar. In de diepvries is gare witlof in een goed gesloten plastic zakje tot 12 maanden houdbaar, bij minimaal -18 C. Rauwe witlof is ook tot 12 maanden houdbaar mits je hem voor het invriezen ca. 2-5 minuten blancheert.

Wilt u eens wat anders maken met witlof? Kijk dan hier voor onze lekkere recepten.

 

in de aanbieding