Background image

0,0
Background color

Groenten & Fruit

Bij DEEN treft u uitsluitend de beste kwaliteit groente en fruit. Veel van onze producten worden rechtstreeks op de veiling ingekocht. Daarnaast halen wij diverse versproducten uit West-Friesland direct van de teler. Dat is vers op z'n best. Dankzij onze grootschalige en scherpe inkoop weten wij ook de prijs heel laag te houden. De producten gaan van het land, direct naar ons distributiecentrum en liggen kort daarna al in onze winkels. Verser kan het niet!

deze week in de aanbieding

Wist u dat onze eigen Hollandse groenten super gezond zijn? Wij noemen deze groente en fruit dan ook 'Supergoed'.

Bij DEEN vindt u heerlijk verse groenten en fruit, die supergoed zijn. Wist u bijvoorbeeld dat de gewone broccoli een enorme vitamine bom is? En dat avocado boordevol gezonde vetten zit? “Doe maar gewoon, dat is al gek genoeg”, want bij Deen zijn al deze alledaagse (gezonde) producten te vinden.

Frambozen en blauwe bessen zijn super gezond. Blauwe bessen omdat ze tjokvol antioxidanten en vitamnes zitten en frambozen omdat ze verschillende vitaminen en mineralen, zoals mangaan, magnesium, koper en kalium, bevatten.

Lekker uit het vuistje, door de yoghurt of in een salade. Maak bijvoorbeeld eens een lekkere kaassalade met blauwe bessen. Eet gezond, en smakelijk!

 

in de aanbieding