dec190038-angry-birds-online-pagina-1260x250-px-indd

Ze zijn bij DEEN!

In navolging van de succesvolle eerste film, draait nu Angry Birds 2 in de bioscopen. Op Bird Island is de rust wedergekeerd na de oorlog met de varkens uit de eerste film. Het is nu weer een idyllische en gelukkige vogelgemeenschap, waarbij de vogels en de varkens elkaar toch niet met rust lijken te laten. Maar wanneer een nieuwe schurk, een adelaar genaamd Zeta, dreigt het leven te vernietigen op zowel Bird als Piggy Island, realiseren de vogels en varkens zich dat zij alleen kunnen overleven als zij hun krachten bundelen. Nu moeten vogels en varkens samenwerken in een hilarisch avontuur waarin ze proberen Zeta’s superwapen te ontmantelen voordat het hen eerst vernietigd.

Verzamel alle 144 stickers en spaar de 6 pluche Angry Birds!

Bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten ontvang je een zakje met vier stickers en een spaarzegel. Plak de stickers in het speciale verzamelalbum en maak je filmverhaal compleet! Het album is gratis bij aankoop vanaf € 20,- aan boodschappen vanaf donderdag 22 augustus 2019, zolang de voorraad strekt. De spaarkaart is vol bij 8 zegels. Met een volle spaarkaart koop je voor € 5,- één van de 6 pluche Angry Birds of Piggies.

Angry Birds Explore

Voor de film is een nieuw spel gelanceerd. Download deze in de app store en start vandaag nog met spelen. Door de magie van Augmented Reality breng je Angry Birds tot leven in je woonkamer. Je stapt binnen in Angry Birds-attracties, waar je leuke minigames kunt spelen, AR-films kunt maken en waar je kennis maakt met de Angry Birds wereld op een manier als nooit te voren. Verken Bird Island en speel samen met je favoriete personages uit The Angry Birds 2 film nieuwe games en leuke activiteiten.

Ga op zoek naar deze codes om een verborgen gebied te ontgrendelen in de Angry Birds Explore-app! Elke code ontgrendelt een ander item. Je vindt deze codes op iedere pluche Angry Bird of Piggy in de winkel, ze zijn verstopt in het stickeralbum én in onze weekfolder. 

Codes gevonden?

Als je de code hebt gevonden en ontgrendeld in de app, verken je het Augmented Reality-strand en kom je het helikopterplatform tegen. Maar wat is er gebeurd? De Angry Birds hebben de helikopter in beslag genomen van de 'Piggies'. Nu is het aan jou om de helikopter te leren besturen en de eilanden van de Angry Birds te beschermen tegen de varkensaanval! Kantel je telefoon of veeg over het scherm om je helikopter te besturen, De varkens laten je niet zomaar je gang gaan! Tijdens je vlucht zullen ze jou en de Angry Birds treiteren met vallende objecten. Ze moeten worden gestopt!

Kleurplaat

Bij de kassa in onze winkels ligt een mooie kleurplaat op je te wachten. Kleur deze mooi in en lever hem in bij jouw DEEN. In iedere winkel maak je kans op een cool Angry Birds pakket inclusief 2 kaartjes voor de film! De kleurplaat gemist? Je kunt deze hier downloaden.

Speel live Angry Birds bij DEEN!

Langs onze winkels tourt een Live Angry Birds game, speciaal voor onze jongste klanten. Speel mee en win een leuk prijsje. Benieuwd wanneer het spel bij jouw DEEN langs komt? Bekijk het schema hier.