Bewust & Lekker met DEEN

Ben jij ook geïnteresseerd in bewust en lekker leven? Maak dan kennis met Danielle en Jascha, twee DEEN collega's met een opleiding in de voedingsleer die je graag inspireren en informeren over lekker en bewust leven. Lees hier hun blog.

Even voorstellen!

2017 staat in het teken van bewust & lekker eten en leven, iets dat voor ons bijna vanzelfsprekend is geworden en waarin we elkaar goed aanvullen. Bij DEEN werken wij beide als category manager op vers groepen, wat inhoudt dat wij verantwoordelijk zijn voor alles wat te maken heeft met het assortiment. Hieronder vallen zuivel, verse sappen, gekoelde groenten, vegetarische artikelen & verse vis. Naast het werk bij DEEN zijn wij dagelijks bezig met voeding en een gezonde levensstijl.

Lees snel verder!

#broccoli

Koken met broccoli

Als één van de meest gezonde groentesoorten past broccoli perfect in een bewust en lekker eetpatroon. Deze groene roosjes bevatten weinig calorieën en juist enorm veel goede voedingsstoffen zoals calcium, foliumzuur en vitamine C. Ook de stronk kun je prima gebruiken, bijvoorbeeld in broccolisoep.

Lees snel verder
#eetdagboek

Eetdagboek van Aimy

Bewust en lekker eten is niet moeilijk, maar met wat handige tips maak je het net wat gezonder. Door middel van een eetdagboek verkrijg je inzicht in je huidige eetpatroon. Met behulp van dit inzicht kan je slimmere keuzes maken voor een meer gebalanceerd dieet. Wij helpen je daar graag bij! Elke week plaatsen wij op onze blog een eetdagboek van een collega of klant bij DEEN , om jullie te inspireren!

Lees snel verder
#ontbijten

Doordeweeks is het vaak vluchtig of simpel en in het weekend neem je er misschien meer de tijd voor. Uitgebreid wakker worden in bed of toch snel voor het sporten, de boodschappen en afspraken even een boterham eten. Met een lekker ontbijt kun je de dag goed beginnen en er zijn zoveel mogelijkheden.

Lees snel verder
#recepten

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk dan onze recepten. Van een lichte courgettesoep tot een heerlijke boerenkoolstamppot. Er is voor iedereen een lekker, gezond, recept te vinden.

Naar recepten

Wist je dat.....eiwitten

#EIWITTEN

Samen met vetten en koolhydraten, vormen eiwitten de basis van voedingstoffen die ons lichaam nodig heeft om te kunnen functioneren. We krijgen deze onmisbare stoffen binnen via onze voeding. Eiwitten spelen een grote rol bij de stofwisseling en opbouw en het herstel van cellen en spieren.

Lees meer

Koken met broccoli

#BROCCOLI

Broccoli is super gezond en ook nog eens heel erg lekker. Wij geven je graag wat tips om gezond te koken met broccoli.

Lees meer

Het eetdagboek van Aimy

#EETDAGBOEK

Bewust en lekker eten is niet moeilijk, maar met wat handige tips maak je het net wat gezonder. Door middel van een eetdagboek verkrijg je inzicht in je huidige eetpatroon.

Lees meer

Het eetdagboek van Anouk

#EETDAGBOEK

Bewust en lekker eten is niet moeilijk, maar met wat handige tips maak je het net wat gezonder. Door middel van een eetdagboek verkrijg je inzicht in je huidige eetpatroon.

Lees snel verder
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.