header-bewust-lekker-0-0

Bewust en lekkere winterkost

#IAMAFOODIE

Lees nu de eerste special van DEEN Supermarkten gemaakt door I’m a Foodie. Een online platform over gezonde voeding gemaakt door een team van diëtisten en voedingswetenschappers. In 2018 zullen zij je inspireren met heerlijke receptspecials.

De eerste brochure laat je zien hoe je bewust en lekkere winterkost op tafel zet.

Elke dag word je geconfronteerd met een oerwoud van informatie over wat gezond is. Maar die berichten op je Facebook timeline, in tijdschriften, op nieuwswebsites, televisie en in de supermarkt zijn soms tegenstrijdig en overstemmen vaak genuanceerde informatie van goede bronnen.

Op hun blog (www.iamafoodie.nl), tijdens de koffiepauze en bij etentjes merkt het team van I'm a Foodie dat mensen daardoor de weg kwijt zijn en veel vragen hebben over wat je het beste kan eten. Zij gaan daarom graag de uitdaging aan om je de weg te wijzen door dit oerwoud. Ze schrijven over alledaagse dingen, onderbouwd met wetenschap én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie.

Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?

Het team van I'm a Foodie zal het komende jaar voor DEEN supermarkten vijf specials uitbrengen om jou te inspireren en te helpen met het maken van méér gezonde keuzes. Het roer hoeft echt niet in één keer helemaal om. Sterker nog, als je opeens helemaal anders gaat eten is de kans groot dat je binnen een maand weer als vanouds eet. Wanneer je alle vijf de specials hebt verzameld, weet je precies wat een gezond eetpatroon inhoudt!

Brochure 1 staat volledig in het teken van Winterkost en de Aardappel

In elke special laten we (gezondere) alternatieven zien voor elk eetmoment en zoomen we in op een typisch Nederlandse eetgewoonte. In deze special trappen we af met Nederlandse winterkost, met in de hoofdrol alternatieven voor de alom bekende aardappel.

Je kunt hier de eerste brochure lezen

Deel dit artikel

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: