header-bewust-lekker-0-0

Burgers

#BURGERS

Je kunt je toch bijna niet voorstellen dat er mensen zijn die niet van een goede burger houden? En dan hebben we het niet over de standaard burgers van de snackbar. Maar de burgers, zelfgemaakt met een beetje liefde of van een goed restaurant. Burgers zijn hot, en dat zie je ook in het straatbeeld want burger-restaurants schieten als paddenstoelen uit de grond.

Burgers zijn er in zoveel verschillende soorten, maar vaak worden deze guilty pleasures gemaakt van vlees. En dat terwijl je ook hele lekkere varianten kunt maken zonder vlees!

Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan het maken van je eigen burger op basis van vis of kip? Of nog aparter, helemaal vegetarisch met als hoofdingrediënt zoete aardappel, peulvruchten, champignons, bonen, tofu of quinoa? Niets is te gek, want alles wat je in de vorm van een burger kunt maken, is geschikt. En of je er nou een broodje bij wilt eten, of juist niet; zo’n “andere” burger is hartstikke lekker om eens uit te proberen.

blog-wk11-657x328px

Wij verkopen in onze winkels een ruim assortiment aan burgers zonder vlees, heb je deze al eens geprobeerd? Hartstikke makkelijk en lekker natuurlijk, zo’n kant en klare burger. Maar misschien vind jij het ook wel erg leuk om zelf aan de slag te gaan en je eigen burger from scratch te maken.

Het geeft mij altijd wel een fijn gevoel als ik een lekkere maaltijd op tafel gezet heb, die ik helemaal zelf gemaakt heb. Je hebt de mogelijkheid om recepten aan te passen en het precies te maken zoals jij wilt. En de complimentjes van je tafelgenoten zijn ook altijd wel leuk toch?! Met de volgende recepten kun je zelf aan de slag om te ervaren dat burgers zonder vlees, minstens zo lekker kunnen zijn!

Deel dit artikel

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: