bewust-en-lekker-header-0

Een gezonde start

#IAMAFOODIE

In de vierde Bewust & Lekker special, geschreven door I'm a Foodie, kun je alles lezen over het maken van méér gezonde keuzes, en minder ongezonde keuzes. In deze special laten we zien op welke manieren je een gezonde start maakt na de zomervakantie.


Elke dag word je geconfronteerd met een oerwoud van informatie over wat gezond is. Maar die berichten op je Facebook timeline, in tijdschriften, op nieuwswebsites, televisie en in de supermarkt zijn soms tegenstrijdig en overstemmen vaak genuanceerde informatie van goede bronnen. Op hun blog (www.iamafoodie.nl), tijdens de koffiepauze en bij etentjes merkt het team van I'm a Foodie dat mensen daardoor de weg kwijt zijn en veel vragen hebben over wat je het beste kan eten. Zij gaan daarom graag de uitdaging aan om je de weg te wijzen door dit oerwoud. Ze schrijven over alledaagse dingen, onderbouwd met wetenschap én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?


Het team van I'm a Foodie zal het komende jaar voor DEEN supermarkten vijf specials uitbrengen om jou te inspireren en te helpen met het maken van méér gezonde keuzes. Het roer hoeft echt niet in één keer helemaal om. Sterker nog, als je opeens helemaal anders gaat eten is de kans groot dat je binnen een maand weer als vanouds eet. Wanneer je alle vijf de specials hebt verzameld, weet je precies wat een gezond eetpatroon inhoudt!


Brochure 4 staat volledig in het teken van een gezonde start.

beeld-blog

Gezond lunchen

Wanneer je gezond op je werk wilt lunchen, moet je maar net het geluk hebben dat er een kantine is met een saladebar, volkorenbrood of volkoren muesli, yoghurt zonder suiker, vers fruit en soep met weinig zout. Zo niet, dan kun je beter zelf je lunch meenemen. Dat kan best een simpele boterham zijn, maar dan wel volkoren én met gezond beleg. Kies voor een volkoren wrap of -pitabroodje als je eens wat anders wilt dan brood. Of ga voor een goed gevulde salade.


Laat je inspireren door de recepten uit deze special!

Deel dit artikel

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: