header-bewust-lekker-0-0

Even voorstellen

#VOORSTELLEN

2017 staat in het teken van bewust & lekker eten en leven, iets dat voor ons bijna vanzelfsprekend is geworden en waarin we elkaar goed aanvullen. Bij DEEN werken wij beide als category manager op vers groepen, wat inhoudt dat wij verantwoordelijk zijn voor alles wat te maken heeft met het assortiment. Hieronder vallen zuivel, verse sappen, gekoelde groenten, vegetarische artikelen & verse vis. Naast het werk bij DEEN zijn wij dagelijks bezig met voeding en een gezonde levensstijl.

1-danielle-en-jascha-foto-9-620x310px

Daniëlle sport fanatiek en is vrijwel dagelijks in de sportschool te vinden om zelf te trainen of om groepslessen te geven. “Ik vind het leuk en ontspannend om zelf veel te sporten, maar motiveer ook graag anderen. Doordat ik veel in de sportschool ben kom ik steeds vaker in aanraking met gezonde voeding. Voeding is de basis om fit en energiek te blijven. Ik heb mijn levensstijl aangepast en ben gezonder gaan eten en merkte het resultaat. Dankzij mijn studie voedingsleer kan ik nu ook anderen helpen, want een gezonde levensstijl is voor iedereen anders en ik vind het leuk om samen naar de juiste stijl op zoek te gaan.”

3-danielle-en-jascha-foto-20-620x310px

Jascha is al van jongs af aan veel bezig met lekker en gezond eten. Er werd bij haar thuis al veel geëxperimenteerd met nieuwe smaken en gerechten, wat haar inspireerde om de opleiding voeding & diëtiek te volgen. “Ik zie voeding eigenlijk als een hobby, waarvan ik mijn werk heb kunnen maken. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe recepten en bereidingstechnieken. Ik zie het als een uitdaging om zo min mogelijk weg te gooien en alle etenswaren te (her)gebruiken. Zo probeer ik bijvoorbeeld elke dag voor mijzelf een lekkere, gezonde lunch te maken met de restjes van het avondeten. Veel leuker dan een broodje en direct een goede anti-verspilling tip.

Eten is leuk, en dat moet het vooral ook blijven!”

Vanaf nu kunt u elke week op onze blog een nieuwe “bewust en Lekker” post verwachten. Hierin helpen wij u graag naar het vinden van uw eigen gezonde levensstijl en geven wij tips hoe gezond ook heel lekker kan zijn.

Deel dit artikel

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: