header-bewust-lekker-0

Gezonder drinken

#IAMAFOODIE

In de derde Bewust & Lekker special, geschreven door I'm a Foodie, kun je alles lezen over het maken van méér gezonde keuzes, en minder ongezonde keuzes. In deze special laten we zien op welke manieren je gezond kunt drinken.

Elke dag word je geconfronteerd met een oerwoud van informatie over wat gezond is. Maar die berichten op je Facebook timeline, in tijdschriften, op nieuwswebsites, televisie en in de supermarkt zijn soms tegenstrijdig en overstemmen vaak genuanceerde informatie van goede bronnen.

Op hun blog (www.iamafoodie.nl), tijdens de koffiepauze en bij etentjes merkt het team van I'm a Foodie dat mensen daardoor de weg kwijt zijn en veel vragen hebben over wat je het beste kan eten. Zij gaan daarom graag de uitdaging aan om je de weg te wijzen door dit oerwoud. Ze schrijven over alledaagse dingen, onderbouwd met wetenschap én direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie.

Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten?

Het team van I'm a Foodie zal het komende jaar voor DEEN supermarkten vijf specials uitbrengen om jou te inspireren en te helpen met het maken van méér gezonde keuzes. Het roer hoeft echt niet in één keer helemaal om. Sterker nog, als je opeens helemaal anders gaat eten is de kans groot dat je binnen een maand weer als vanouds eet. Wanneer je alle vijf de specials hebt verzameld, weet je precies wat een gezond eetpatroon inhoudt!

Brochure 3 staat volledig in het teken van gezond drinken.

iamafoodie

Veel van de drankjes die we drinken zoals vruchtensap of -drank, frisdrank, limonade, diksap, energiedrank en sportdrank zijn geen gezonde keuze. Uit onderzoek blijkt dat mensen die deze suikerhoudende drankjes regelmatig drinken een hoger risico op diabetes en overgewicht hebben. Alle reden dus om ze links te laten liggen en te vervangen door gezondere keuzes zoals water, thee en koffie!

Je kunt hier de brochure lezen

Deel dit artikel

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: