actueel-bloemen-en-planten-header-1260x290px-2-0

Bloemen en planten inspiratie!


Houd jij ook zo van fleurige bloemen en een mooi onderhouden tuin? Bij DEEN geven we wekelijks tips om jouw tuin te onderhouden of je woning op te fleuren.

beeld-overzicht-nieuw
#INSPIRATIE

Laat je inspireren

Onze bloemen- en plantenafdelingen staan het hele jaar door vol met de mooiste bloemen en de leukste planten voor in huis of in de tuin. Onze bloemen- en plantenspecialisten helpen je graag bij je keuze!

Op deze pagina over bloemen en planten kun je veel tips vinden over de verzorging van je plantjes, het onderhoud van de tuin en inspiratie voor in huis. Weet je dus even niet zo goed wat je deze maand in de tuin kunt doen? Of ben je op zoek naar tips om je huis gezellig te maken? Neem dan regelmatig een kijkje op deze pagina!

dea190402-social-media-wk02-blog-planten-620x310px
#KAMERPLANTEN

Kamerplanten voor iedereen

Groen in huis, dat is de nieuwe trend! Niet alleen omdat het mooi staat, maar ook omdat veel planten een luchtzuiverende werking hebben. Maar hoe moet dat nou als je geen groene vingers hebt? In ons magazine Bij DEEN van januari hebben we al verteld welke planten geschikt zijn om mee te beginnen. Graag vertellen we je nu iets meer over deze planten.

beelden-pompoenkweker-620x310px
#POMPOEN

Voor de sier: Pompoenen

Tuinderij 'De Marlequi' van Koos en Margrit Dekker uit Warmenhuizen is in 2006 begonnen met de kweek van pompoenen en groeit ieder jaar weer verder. De Halloween pompoen wordt vooral gebruikt voor de sier en om uit te hollen.

Tulpen uit Andijk

De tulpen van DEEN zijn van Prisma Flowers uit Andijk. Inmiddels staat alweer de 4e generatie van de familie Hoff aan het roer en nog altijd werken er negen familieleden met veel plezier samen aan dit mooie bedrijf. De topkwaliteit tulpen, sociale bedrijfsvoering en eigen bollenkweek maken dit bedrijf uniek!

Wat te doen bij een tekenbeet?

Het kan je zomaar overkomen als je bezig bent geweest in de tuin: een vervelende tekenbeet. Jaarlijks worden zo’n 1 miljoen Nederlands gebeten door een teek. Dit hoeft niet altijd gevaarlijk te zijn, als je maar weet hoe je er mee om moet gaan. Hier lees je wat je moet doen als je gebeten wordt door een teek. 

Haal het voorjaar in huis

#VOORJAAR

Het is voorjaar!!! Ik kan me niets gezelligers indenken in de lente dan een huis vol vrolijke voorjaarsbloemen, bollen, kleurrijke eitjes en kronkelige paastakken.

Tulpen inspiratie

#TULPEN

Er zijn weer tulpen! En dat voelt toch wel een beetje alsof het voorjaar in aantocht is, ook al is het pas januari. Het leuke is dat je met tulpen eindeloos kunt variëren. Heb jij ze het liefste rechtop in de vaas? Dan hebben we nog wel wat handige tips. Lees snel verder.

Alle artikelen
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: