bloemen-pagna-deen-nl-titel-690x690px

Bloemen maken blij!

Ondanks dat het vreemde, onzekere, tijden zijn blijven bloemen altijd een oppepper. Niet alleen voor jezelf maar ook voor iemand anders. Wil jij een boeket bij jezelf, of iemand anders, laten bezorgen? Dat kan! Wij hebben op dit moment een beperkt assortiment boeketten waar je uit kunt kiezen. De beschikbaarheid van bloemen op de veiling is namelijk beperkt. Toch beloven wij je dat onze boeketten nooit teleur zullen stellen!

Wie ga jij verrassen?

Onze boeketten worden met zorg gemaakt door onze bloemenspecialisten in Hoorn. Iedere dag komen de bloemen vers van de veiling en hiervan maken onze vakmensen de mooiste boeketten. Verpakt in een mooie cadeaudoos zorgen wij ervoor dat het boeket op een goede manier bij u, of iemand anders, aankomt.

  1. Kies je boeket
  2. Voeg een persoonlijke boodschap toe
  3. Wij bezorgen gratis thuis in heel Nederland
bloemen-pagna-deen-nl-teaser-690x690px-2

Verzorgingstips

Weten hoe onze bloemen zo lang mogelijk mooi blijven? Wij geven je graag een aantal verzorgingstips.

bloemen-pagna-deen-nl-teaser-690x690px2

Vaasgarantie

Onze boeketten staan gegarandeerd 7 dagen mooi in de vaas. Is dit niet het geval? Laat het ons dan vooral weten, dan krijg je van ons een nieuw boeket.

Inspiratie blog

Houd jij ook zo van fleurige bloemen en een mooi onderhouden tuin? Bij DEEN geven we wekelijks tips om jouw tuin te onderhouden of je woning op te fleuren.

bloemen-pagna-deen-nl-textimage-710x-px

Introductie tot bloembinden

Weten hoe je zelf een mooi boeket kunt maken? In deze korte video leren we je super snel hoe je zelf een boeket bindt in de hand. Meer inspiratie filmpjes kun je vinden op ons YouTube kanaal.

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: