Boerderijvriendjes

Lokale betrokkenheid is voor DEEN Supermarkten heel belangrijk. Met onze actie bieden wij financiële ondersteuning aan ruim 100 kinderboerderijen nabij onze winkels voor bijvoorbeeld een nieuw caviaverblijf in Lelystad, het vernieuwen van een konijnenhok in Amsterdam en het aankopen van twee nieuwe varkens in Blokker. Maar er worden ook stallen opgeknapt door lekkende daken te vernieuwen, kozijnen te schilderen, speeltoestellen aan te schaffen, etc. Kinderboerderijen zijn van groot belang voor de omgeving waarin ze gevestigd zijn en wij zijn blij hier een bijdrage aan te kunnen leveren.

De welbekende sponsoractie van DEEN heeft hiermee dit jaar een andere invulling.


Speel mee op de boerderij!

Kun je geen genoeg krijgen van de Boerderijvriendjes? Bezoek dan snel de boerderij op boerderijvriendjes.nl voor online spelletjes, beltonen, kleurplaten, puzzels en leuke filmpjes.


Zoek de verschillen, vind je weg naar huis, download een vette wallpaper voor op je scherm en kleur alle kleurplaten die je kunt downloaden in.

Wil je vervolgens de boerderijvriendjes ook in het echt ontmoeten? Bekijk dan welke kinderboerderij er bij jou in de buurt is en bezoek deze.Bezoek de boerderij

Je eigen boerderijvriendje

In ieder zakje met vier boerderijstickers zit een spaarzegel. Plak deze spaarzegel op de spaarkaart die je vindt bij onze kassa’s.

Het je een volle spaarkaart? Kies dan voor slechts € 5,- jouw favoriete boerderijvriendje**! Spaar ze allemaal!
Download de spaarkaart

Hoe werkt de actie?

Bij iedere € 10 aan boodschappen én bij speciale actieproducten ontvang je t/m zaterdag 28 oktober dierenstickers*! In ieder zakje zitten 4 stickers én een spaarzegel. Plak de stickers in het speciale verzamelalbum, boordevol leuke weetjes, spelletjes en strips.


Bekijk de actievoorwaarden

Voor de boerderijen

Doe jij als kinderboerderij mee aan de actie en wil je dit laten zien op je website? Download dan onze banners en plaats deze op je eigen site. Zo laat je iedereen zien dat jullie meedoen aan deze actie.

Banners downloaden

Sponsoring

Met deze leuke spaaractie bieden wij financiële ondersteuning aan een groot aantal kinderboerderijen. Wil jij weten of de kinderboerderij bij jou in de buurt ook meedoet? Bekijk dan de lijst met deelnemende boerderijen.

Bekijk de boerderijen
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.