Cadeau

Login en bekijk je meest bestelde producten

Sorteer op:
Toon:

Cadeau laten bezorgen? Dit regel je makkelijk en snel op DEEN.nl

Wil je online een cadeau uitzoeken en laten bezorgen? Dan ben je bij DEEN aan het juiste adres. Wanneer je een bestelling plaatst voor 14:00 uur, dan bezorgen we je cadeau(s) de volgende dag nog gratis in heel Nederland (met uitzondering van zon- en feestdagen). Ook kan je het cadeau afhalen in je favoriete DEEN winkel, of bij ons pickup point in Hoorn.

Ons online assortiment cadeaus

Met de cadeaus van DEEN maak je iedereen vrolijk. Ons uitgebreide assortiment cadeaus bestaat onder andere uit:

·        Luxe fruitmanden met diverse soorten fruit. Wij maken de mand pas wanneer jij deze in bestelling hebt gezet, dus het fruit is altijd vers van de veiling.

·        Cadeaukaarten met diverse waardes.

·        Taart en gebak zoals persoonlijke fototaarten of luxe assorti gebak.

·        De mooiste boeketten voor alle gelegenheden.

Cadeaukaarten van DEEN

Soms is het lastig om iemand een cadeau te geven. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor: onze DEEN cadeaukaarten. Zo kiest de ontvanger zelf waaraan ze de kaart willen besteden, zoals bijvoorbeeld een heerlijke fles wijn. Onze algemene cadeaukaarten hebben een waarde van € 10, € 25 of € 50. Het tegoed op de kaart is onbeperkt geldig en kan in één keer of in delen worden besteed. Daarnaast hebben we ook speciale cadeaukaarten voor onze bloemen. En bij DEEN maken we een cadeau ook echt compleet. Zo voeg je online eenvoudig een persoonlijke boodschap toe aan een cadeaukaart. En nog mooier nieuws: dit is helemaal gratis.

Cadeautje opsturen voor alle momenten

Een cadeau van DEEN is altijd een goed idee. Of het nu gaat om een fruitmand om iemand beterschap te wensen of een heerlijke fles Moët & Chandon Impérial Brut Champagne voor feestelijke momenten. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment taart en gebak en bloemen. Al deze cadeaus stuur je met een gratis persoonlijke boodschap naar de gelukkige ontvanger.

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: