Eet je fit met projectgezond.nl

Het jaar 2017 staat bij DEEN in het teken van Bewust & Lekker. Wil jij ook gezond en bewust, maar evengoed lekker, eten? Dan helpen we je, samen met projectgezond.nl, graag een beetje op weg.

Over Project Gezond

Wij zijn Natalia en Walter van Project Gezond. Ons doel is om iedereen te laten zien hoe je gemakkelijk kunt afvallen met gezond en vooral lekker eten. Dit doen we door middel van de bovenstaande vier weekmenu's en heerlijke recepten die je desgewenst met het hele gezin kunt volgen.

Project Gezond is geen dieet maar een bewuste manier van eten die je met gemak jaren kunt volhouden. Als je onze menu's op de juiste manier gebruikt val je gemiddeld 0,5 tot 1 kilo per week af. In de eerste weken vaak zelfs iets meer.

Daarmee is Project Gezond niet de snelste maar wel de leukste en lekkerste afslankmethode die er is. En omdat je ook tijdens het afvallen normaal blijft eten is het resultaat ook echt blijvend.

Doe jij met ons mee? Dan laten wij zien hoe leuk en lekker afvallen kan zijn!

Meer weten?

Hoeveel calorieën?

Één van de vragen die wij het meest krijgen: hoeveel calorieën per dag mag ik hebben? Het antwoord is afhankelijk van de volgende vijf factoren. Je geslacht, lengte, gewicht, leeftijd en het aantal keer per week dat je sport.

Project Gezond heeft een tool waarmee je gemakkelijk online je caloriebehoefte kunt berekenen. Het is belangrijk om deze berekening te maken voordat je start met de weekmenu's zodat je met de juiste cijfers gaat werken.

Snel online berekenen

Doorgaan?

Heb je de smaak goed te pakken en wil je graag verder afvallen met lekker eten? Word dan lid van Project Gezond en ontvang elke week een nieuw weekmenu en lekkere nieuwe recepten.

Als klant van DEEN betaal je de eerste maand slechts 4,95 euro voor het lidmaatschap. Daarna betaal je de gebruikelijke 14,95 euro per maand. Het lidmaatschap is per maand opzegbaar, je bepaalt dus zelf hoe lang je meedoet!

Lees snel meer
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.