dec210015-ek-voetbal-online-beelden-1290x200px

Versieren maar!

Vanaf zondag 30 mei elke week een gratis EK artikel bij € 15,- aan boodschappen. Tijd om oranje te kleuren! We hebben zo lang uitgekeken naar het EK voetbal en eindelijk gaat het gebeuren. Vanaf zondag 30 mei scoor je bij DEEN bij besteding van € 15,- aan boodschappen* of bij speciale actieproducten een EK artikel: een vlaggenlijn of raamsticker. De artikelen kunnen per week verschillen. Versier daarmee jouw huis of tuin en kleur alles oranje!

Advies: De vlaggen kunnen afgeven op houtwerk bewerkt met olieverf, vanwege chemicaliën in de verf. Wij raden het daarom af om de vlaggen tegen houtwerk aan op te hangen. Het advies is de vlaggen vrij op te hangen.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

dec210015-ek-voetbal-online-beelden-600x300px

EK Vlaggen

Wil jij het hele huis versieren en helemaal klaar zijn voor het EK? Dat kan nu met onze EK vlaggen! deze scoor je al bij €15,- aan boodschappen. De EK vlaggenlijnen zijn gemaakt van gerecycled plastic.

Op de verpakking van de vlaggenlijn staat een zegel. Deze zegel vertegenwoordigt geen waarde. Door corona heeft een artikel vertraging opgelopen, waardoor deze helaas geen onderdeel meer zal uitmaken van de campagne. Het was niet meer mogelijk de zegel van de verpakking te verwijderen.

dec210015-ek-voetbal-online-beelden-600x300px2

EK Raamstickers

Mochten de EK vlaggen nog niet voor genoeg versiering in huis zorgen hebben we ook EK Raamstickers. 3 soorten raamstickers om alle ramen in de buurt vol te plakken! De stickers zijn er in de kleuren rood, blauw en oranje!

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: