Breng samen met DEEN je tuin weer tot leven!

T/m 12 mei 2018 spaar je bij DEEN voor flinke korting op GARDENA tuingereedschap.

Bij iedere 5,- aan boodschappen* en bij diverse actieproducten ontvang je een zegel en bij 15 zegels is de spaarkaart vol en ontvang je flinke korting op GARDENA tuingereedschap.

We hebben een verschillend assortiment gericht op tuinonderhoud, snoeien, combisystemen en besproeiing. Samen met het assortiment en de tips die u ontvangt van ons tijdens deze campagne breng je de tuin weer helemaal tot leven!


Bekijk de actievoorwaarden

Tips van Ivo

Voor tips en inspiratie van een echte tuinman ben je bij DEEN aan het juiste adres. Tijdens deze campagne weken geeft Ivo Putman je graag tips hoe je jouw tuin optimaal tot leven brengt!

Je kent Ivo Putman van ‘Robs grote tuinverbouwing’. Houdt ons Youtube kanaal in de gaten voor de nieuwste filmpjes!

Bekijk de filmpjes

Spaar ze alle 11!

Tijdens deze campagne kun je sparen voor maar liefst 11 verschillende tuingereedschappen.

Wil jij weten wat je met deze duurzame gereedschappen kunt doen? Lees dan snel verder.

Meer lezen

Ivo Putman komt naar DEEN

Heb jij na het zien van de filmpjes nog vragen voor Ivo? Kom dan naar een van de Roadshows bij DEEN. Ivo zal 2 zaterdagen bij ons in de winkel komen om hier planten op te potten, tips te geven en al jouw vragen te beantwoorden.

Ivo komt op 7 april naar onze filialen in Medemblik (9.30 uur), Hoorn Kersenboogerd (11.00 uur), Purmerend Wagenweg (14.00 uur) en Koog aan de Zaan (15.30 uur).

Op zondag 8 april komt hij naar Enkhuizen Koperwiekplein (9.30 uur), Lelystad Warande (11.00 uur), Almere Regenboog (14.00 uur) en Amsterdam IJburg (15.30 uur).

Hij blijft in iedere winkel één uur.

Nog meer inspiratie?

Onze bloemen- en plantenafdelingen staan het hele jaar door vol met de mooiste bloemen en de leukste planten voor in huis of in de tuin. Onze bloemen- en plantenspecialisten helpen je graag bij je keuze!

Op onze blog over bloemen en planten kun je veel tips vinden over de verzorging van je plantjes, het onderhoud van de tuin en inspiratie voor in huis.

Weet je dus even niet zo goed wat je deze maand in de tuin kunt doen? Of ben je op zoek naar tips om je huis gezellig te maken? Neem dan regelmatig een kijkje op onze website en lees de blog!


Lees de blog
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.