Gratis bij DEEN

Van zondag 6 t/m zaterdag 19 augustus ontvang je het aankoopbedrag retour van 1 fles Finley en 1 zak Quaker crunchy muesli pecan- & brazil nuts.

Hoe krijg je het aankoopbedrag retour?

1. Koop het product

2. Bewaar de kassabon

3. Ga naar www.deen.nl/gratis

4. Vul je gegevens in

5. Ontvang het aankoopbedrag retour

FÏNLEY

Je bent ouder. En wijzer. Niet serieuzer, maar ervarener. Je hebt geprobeerd, getwijfeld, liefgehad en gehaat. Je weet wat je wilt en wat je nodig hebt. Je weet te genieten van de subtiele en geraffineerde smaken in het leven. Je bent klaar voor FÏNLEY…

FINLEY is een delicaat samenspel van licht sprankelend water met fruitsmaak. Bij DEEN verkrijgbaar in de smaken sinaasappel & cranberry, citroen & vlierbloesem en pompelmoes & bloedsinaasappel.

Laag in calorieën en zonder toegevoegde conserveermiddelen

Quaker crunchy muesli pecan- & brazil nuts

Wie havermout wilt eten, omdat het veel goede eigenschappen heeft, maar niet van warme pap houdt kan bij Quaker Havermout Crunchy Muesli terecht; een krokante en rijk gevulde havermout muesli die je koud eet met melk of yoghurt.

Quaker Havermout Crunchy Muesli Pecan- & Brazil Nuts is een rijk gevulde granenmix van haver, tarwe en gerst, licht geroosterd voor een krokante en goudbruine crunch. De mix is aangevuld met lekkere pompoenpitten en Pecan- & Paranoten. Alle ingrediënten voor een smakelijke start van jouw dag!

Benieuwd hoe je met Quaker Havermout Crunchy Muesli kunt variëren? Kijk dan hier voor een aantal inspirerende recepten. Smakelijk!

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.