Gratis bij DEEN


Van zondag 5 t/m zaterdag 18 maart 2017 zijn Brinta Oergranen en Old Amsterdam 35+ plakken kaas Gratis bij Deen. Je kunt beide producten proberen. Bewaar de kassabon goed en vraag hier je geld terug.

Old Amsterdam 35+ plakken kaas

Het verhaal van Old Amsterdam is er één van passie en toewijding. De oorsprong van deze karakteristieke kaas ligt in het einde van de negentiende eeuw. Waarbij een zoektocht naar de authentieke en rijke smaak van vroeger zou leiden tot één van de meest geliefde kaasproducten ooit.

Nieuw van Old Amsterdam is 35+ kaas. Vol en rijk van smaak, zoals je van Old Amsterdam gewend bent. Maar deze is 30% minder vet dan de reguliere variant.

Brinta Oergranen

Met Oergranen biedt Brinta een granenvariatie in je dagelijkse ontbijt met maar liefst 5 overheerlijke granen die je zowel warm als koud kunt eten: Rogge, Haver, Gerst, Tarwe en Spelt. Zoals je gewend bent van Brinta zijn ook onze Oergranen 100% natuurlijk en zijn ze rijk aan vezels en een bron van eiwitten en het mineraal fosfor. Bovendien is er ook nog eens 0% suiker toegevoegd! De zorgvuldig geselecteerde mix van granen is lekker grof en gaaf van structuur, echt OER dus! Zo vormt ook Brinta Oergranen de basis voor een krachtige start van iedere dag!

Welke ga jij proberen?

Hoe krijg je het aankoopbedrag retour?

1. Koop het product

2. Bewaar de kassabon

3. Ga naar www.deen.nl/gratis

4. Vul je gegevens in

5. Ontvang het aankoopbedrag retour

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.