Gratis bij DEEN

Van zondag 3 t/m zondag 16 september ontvang je het aankoopbedrag retour van een 4-pack Snelle Jelle Zero en 1 pak Lekker&Anders kip kebap retour.

Hoe krijg je het aankoopbedrag retour?

1. Koop het product

2. Bewaar de kassabon

3. Ga naar www.deen.nl/gratis

4. Vul je gegevens in

5. Ontvang het aankoopbedrag retour

Snelle Jelle Zero

Snelle Jelle Zero is dé krachtige kruidkoek, maar dan met 0% toegevoegde suikers! De repen zijn gezoet met een suikervervanger van natuurlijke oorsprong die o.a. gewonnen wordt uit berkenbomen: xylitol. Xylitol levert 40% minder calorieën dan de zoete stroop uit granen waar Snelle Jelle kruidkoek normaal gesproken mee wordt gebakken en heeft geen bijsmaak. Hierdoor bevat dit tussendoortje slechts 89 calorieën per reep en zo kun je toch genieten van de vertrouwde en kenmerkende kruidkoeksmaak van Snelle Jelle!

Snelle Jelle Zero wordt gebakken op basis van rogge en bevat hierdoor koolhydraten die je energie geven. Voor als je nog even een stukkie door moet! Rogge is tevens een graansoort die van nature boordevol vezels zit, hierdoor krijg je snel een verzadigd gevoel. Daarnaast bevat rogge verschillende vitaminen, waaronder vitamine B1, B2, B6, B11 en E, en is het rijk aan mineralen!

Snelle Jelle Zero is te vinden in het ontbijtkoek- of tussendoorschap.

Lekker&Anders kip kebap

Lekker&Anders! is zorgeloos genieten van de meest verfijnde mediterrane smaken. Waan je voor even aan de Middellandse Zee met een van deze heerlijke specialiteiten. Tot stand gekomen met de meest natuurlijke en pure ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. T/m 16 september kun je de variant Kip Kebap helemaal gratis proberen!

Met de Kip Kebap van Lekker&Anders! kun je eindeloos variëren. Lekker in een pitabroodje, op een Turkse pizza of juist bij de nachos! Eenvoudig te bereiden in de pan, magnetron of oven. Serveer deze specialiteit met salade en knoflooksaus. Zeker weten dat je hier punten mee scoort!

Heb je wat extra inspiratie nodig? Bekijk dan hier alle recepten van Lekker&Anders.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.