dea17285-puur-hollands-lokale-agf-1260x290px-algemene-header

Kruiden van familie Buysman uit Andijk

#KRUIDEN

Wat van ver komt is natuurlijk lekker, maar dat betekent niet dat al het lekkers uit een andere tijdszone vandaan hoeft te komen. Bij Buysman Kruiden in Andijk vind je bijvoorbeeld de lekkerste verse kruiden. De Basilicum, Bieslook, Peterselie, Koriander en Munt die je bij ons in de winkel vindt, komt gewoon uit West-Friesland!

Met veel plezier telen Piet, Vok, Jos, Louis, Erik, Mark, Jeroen en Paul Buysman al deze bijzonder smakelijke kruiden. Dit doen ze door ambacht te combineren met moderne techniek. Ze handelen op duurzame wijze en met respect voor de natuur: chemische bestrijdingsmiddelen kom je niet tegen en het productieproces verloopt grotendeels handmatig. Alleen voor het vullen van de potjes met aarde gebruikt de familie Buysman een machine.

Duurzaamheid voorop

De kruiden van de familie Buysman dragen bovendien het keurmerk PlanetProof. De kruiden zijn duurzaam gecertificeerd met het PlanetProof-keurmerk. Dit keurmerk richt zich op vijf aandachtsgebieden van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, namelijk bodem, landschap & biodiversiteit, water, energie, productie & consumptie. Het laat zien dat de kruiden op een duurzame manier en met respect voor de natuur geteeld worden.

Om zelf ook iets aan duurzaamheid te kunnen bijdragen, vind je op de website van Buysman allerhande tips om je kruiden te verzorgen. Zo kunnen ze gemakkelijk een paar rondes mee! En dat is goed voor het milieu en je portemonnee. 

Deel dit artikel

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: