cadeaukaart

Cadeaukaarten

Nog op zoek naar een origineel cadeau voor een vriend(in), familielid of kennis? Dan doe je die persoon vast een plezier met een cadeaukaart van DEEN!

Hij / zij kan dan namelijk een cadeau naar eigen wens uitzoeken binnen ons assortiment, bijvoorbeeld een mooie bos bloemen of een heerlijke fles wijn. En het leuke is: de waarde van de cadeaukaart kun je zelf bepalen, want deze is opwaardeerbaar vanaf € 5,- tot een maximum van € 150,-.

Het tegoed op de kaart is onbeperkt geldig en kan in één keer of in delen worden besteed. Cadeaukaarten kunnen niet voor contanten worden ingewisseld, zijn niet te gebruiken bij online betalingen en worden niet geruild of retour genomen. Je kunt kiezen uit drie verschillende designs. Uiteraard wordt de kaart verpakt in een feestelijke verpakking! Je kunt de cadeaukaart al vanaf € 5,- bij een DEEN winkel kopen of in onze webwinkel. Naast de DEEN cadeaukaart kun je in de winkel ook cadeaukaarten kopen van bijvoorbeeld iTunes, bioscoop cadeau en HEMA.

Omdat het tegoed niet in één keer besteed hoeft te worden, kun je met de cijfercode op de achterkant van de cadeaukaart (tussentijds) het saldo online opvragen. Bekijk hieronder het saldo of bestel een cadeaukaart.

Waar is de kaart inwisselbaar?

De DEEN cadeaukaarten zijn bij alle DEEN filialen in Nederland inwisselbaar.

Algemene voorwaarden

  • De cadeaukaarten zijn verkrijgbaar in alle DEEN filialen.
  • De cadeaukaarten zijn te besteden in alle DEEN filialen.
  • De cadeaukaarten blijven onbeperkt geldig tot het saldo op nul staat.
  • Over het uitstaande bedrag op de cadeaukaart wordt geen rente vergoed.
  • Het saldo kan niet worden uitbetaald in contanten.
  • Op het moment van aankoop is de aankoop definitief, een opgewaardeerde cadeaukaart kan door DEEN supermarkten niet retour worden genomen, indien de klant een ‘verkeerde keuze’ heeft gemaakt.
  • Bij verlies of diefstal zal DEEN de cadeaukaart niet vervangen. Het risico van verlies en aanspraak op de kaarten wordt bij aanschaf overgedragen aan de koper.
  • DEEN supermarkten is niet verantwoordelijk voor verlies of schade voortvloeiende uit diefstal of verlies van de kaarten of uit gebruik zonder uw toestemming. Je wettelijke rechten blijven onverminderd bestaan.
  • De cadeaukaarten zijn niet bestemd voor wederverkoop.
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: