MasterChef messen

Als er één culinair televisieprogramma boven aan ons lijstje staat, dan is het MasterChef wel. Je kunt nu MasterChef keukenmessen sparen bij DEEN! Hiermee kook je thuis als een echte MasterChef-kok.

Koken als een MasterChef

Als er één culinair televisieprogramma boven aan ons lijstje staat, dan is het MasterChef wel. Je kunt nu MasterChef keukenmessen sparen bij DEEN! Hiermee kook je thuis als een echte MasterChef-kok. Wat is er belangrijker dan goede messen te hebben in de keuken? Het maakt koken in ieder geval een stuk gemakkelijker. Het mooie aan deze MasterChef messenset is dat ze allemaal van beduidend goede kwaliteit zijn. Niet alleen voor de beginnende kok, maar ook voor de meer gevorderde.

Kenmerken

  • De bladen zijn gemaakt van roestvrijstaal (rvs), die duurzaam en scherp blijven voor een lange tijd.
  • Herkenbaar door het iconische MasterChef logo.
  • Optimaal uitgebalanceerd voor moeiteloos snijden.
  • 3-voudig geklonken, wat zorgt voor extra stevigheid.
  • Het handvat zorgt voor een perfecte gewichtsverdeling.
  • Ergonomisch ontworpen handvat voor perfecte pasvorm in de hand.
  • Deze MasterChef collectie behoort tot het merk MasterChef met hoogwaardige materialen en deskundig design.
  • Geschikt voor vaatwasser, maar met de hand wassen wordt aanbevolen.
  • 5 jaar garantie

Vanaf 26 februari t/m 29 april ontvang je bij iedere 5 euro aan boodschappen en speciale actieproducten een zegel. Bij 15 zegels is de spaarkaart vol en ontvang je hoge korting.

Instagram

Heb jij het Masterchef schort al in huis? Trek hem aan, maak een foto, plaats het op Instagram met #DEENmasterchef en maak kans op mooie prijzen!


Groot koksmes

Dit mes is verrassend veelzijdig en zal je helpen bij allerlei soorten uitdagingen! Van het fijnhakken van kruiden en noten, de bereiding van harde groenten zoals rode kool, tot het met precisie snijden van gebakken producten. Niets lijkt onmogelijk met dit mes.

Broodmes

De gekartelde rand van dit mes is perfect voor het snijden van brood zonder onnodige druk uit te voeren op het brood. Dit broodmes is ook zeer geschikt voor het snijden van groenten of andere producten die aan de buitenkant hard zijn en van binnen zacht. .

Groot Santokumes

Santoku betekent ’3 toepassingen’. In plakken snijden, dobbelsteentjes maken en hakken. De inkepingen op het blad verminderen wrijving en zorgen ervoor dat het net gesneden voedsel minder snel aan het blad blijft kleven.

Santokumes

Dit is het kleine broertje van de grote Santoku. Ook dit mes is uitermate geschikt om plakken te snijden, dobbelsteentjes te maken, eten te hakken en natuurlijk ook om eten fijn te snijden.

Steakmessen (set 2 stuks)

Deze messen hebben een half gekarteld lemmert en een superscherpe snijkant. Perfect voor het snijden van vlees!

Keukenmes

Dit mesje is ideaal voor het snijden van vlees, kaas en groenten. Net zoals het koksmes is dit een multifunctioneel en onmisbaar mes in uw keuken.

Aanzetstaal

Dit aanzetstaal handhaaft de snijkracht van uw MasterChef messen! Eventuele oneffenheden op uw messen worden snel en eenvoudig verwijderd.

Messenblok

Het houten messenblok heeft twee compartimenten om de messen te bewaren. De binnenzijden van de twee compartimenten kunnen uit het blok gehaald worden, zodat deze makkelijk schoongemaakt kan worden.

Keukenschort

Wil jij je een echte sterrenchef voelen in je eigen keuken? Met dit originele MasterChef schort voel je jezelf direct een professional. Het schort is van 100% katoen en wasbaar op 60 graden.

Snijplank

Bij deze mooie messen hoort natuurlijk ook een goede snijplank. Deze beukenhouten snijplank is zeer sterk en bezit natuurlijke anti-bacteriële kwaliteiten. Wel even met de hand afwassen!

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.