Deze week Nieuw bij DEEN

Iedere week nemen wij nieuwe (vers)producten op in ons assortiment. Leuke, lekkere of gezonde producten die een echte toevoeging zijn op ons bestaande assortiment.

Deze nieuwe producten kun je altijd voordelig uitproberen om te kijken of jij ook fan bent van dit product. Wij in ieder geval wel!


’s Werelds eerste siroop op basis van groente- en vruchtensap! Een siroop met een verrassende zoete smaak met groentetonen. Door gebruik te maken van groentesap en door de combinatie van suiker en natuurlijke zoetstof, bevat Fruit Action vruchten-groentesiroop minder calorieën dan reguliere (kinder) dranken. Slechts 40 Kcal per 200 ml. De siroop bevat 65% groente- en vruchtensap en bevat geen kunstmatige smaak- en kleur- en zoetstoffen.

Uit een fles vruchten-groentesiroop haal je 4,5 liter heerlijke vruchtenlimonade. De vruchten-groentesiropen zijn verkrijgbaar in de smaak tomaat-citroen-appel en rode biet-aardbei–appel.

Bij Brouwerij De Leckere in Utrecht genieten ze van het leven. In de moderne brouwerij brouwen zij, sinds 1997, met passie karakteristieke, onderscheidende en vooral leckere bieren. Echt lekker bier met een eigen smaak voor de hedendaagse genieter.

Alle bieren van De Leckere zijn 100% biologisch.

Roka the original cheese biscuits zijn heerlijke kaaskoekjes met de echte volle smaak van 12-maanden gerijpte kaas. Alle koekjes bestaan uit 90 flinterdunne laagjes kaas en bladerdeeg en smelten op je tong.

Bij DEEN zijn de kaaskoekjes van Roka verkrijgbaar in de smaken cheddar & zwarte peper en cheddar.

Optimaal genieten met vrienden en familie.

SoPure fruit- en noten repen bevatten alleen het beste fruit en zijn verrijkt met heerlijke noten en zaden. Er zitten geen toegevoegde suikers in én ze zijn glutenvrij en 100% natuurlijk. Hierdoor zijn de repen rijk aan vitamines, mineralen en proteïnen en geven ze direct energie.

SoPure fruit- en notenrepen zijn handig om mee te nemen naar de sportschool, in de auto, op de fiets, op school of tijdens het hardlopen en wandelen.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.