Deze week Nieuw bij DEEN

Iedere week nemen wij nieuwe (vers)producten op in ons assortiment. Leuke, lekkere of gezonde producten die een echte toevoeging zijn op ons bestaande assortiment.

Deze nieuwe producten kun je altijd voordelig uitproberen om te kijken of jij ook fan bent van dit product. Wij in ieder geval wel!


Isostar Fast Hydration

De isotone formule maakt een snellere hydratatie en een optimale maaglediging mogelijk. Wanneer het voor de inspanning wordt gedronken, worden de vochtreserves geoptimaliseerd voor de start. Daarna, tijdens de inspanning, helpt het om de prestaties en uithouding te verbeteren en tot slot om beter te herstellen na de training. Isostar hydration is bovendien rijk aan vitamine B1, die bijdraagt tot de omzetting van de voedingsmiddelen in energie. Verkrijgbaar in verschillende smaken voor nog meer plezier.

Red Bull energy drink

Red Bull editons hebben het zelfde voordeel als de gewone Red Bull, maar een andere smaak. De Red Bull Summer Edition combineert de functionaliteit van Red Bull Energy Drink met een kiwi smaak, de orange edition is verrijkt met en vleugje sinaasappel.

Dentalife hondensnacks

Dentalife hondensnacks zijn afkomstig van Purina en zijn innovatieve en tandverzorgende snacks om op te kauwen! De kauwsticks kun je op een dagelijkse basis aan jouw hond geven als beloning of tussendoortje!

Innocent smoothie

Innocent smoothies zijn 100% puur fruit. Geen toegevoegde suiker, en geen geconcentreerd sap of andere onnatuurlijke ingrediënten. Neem bijvoorbeeld de smaak Magnificent mango. Gemaakt van de koning der mango’s.

Op de rijke vulkanische grond van de Ratnigiri kust in India is het leven goed. De zon schijnt volop, er waait een lekker briesje en er valt regelmatig een verkoelend buitje. Geen wonder dat hier de lekkerste mango’s ter wereld groeien – de Alfonso mango. Ze zijn prachtig diepgeel van kleur, hebben een betoverend parfum en een volle smaak die je nooit meer vergeet. Perfect om samen met friszure groene passievruchten smoothies van te maken. Om de smaak van een Alfonso mango volledig tot zijn recht te laten komen, is het goed de mango nog even te laten rijpen nadat je hem geplukt hebt. In India doen ze dat op zachte bedjes van stro. Zullen we uw kussen nog even opschudden en u op uw andere zij rollen Majesteit?

3 toppers in 1 zak

Heb jij een 1 of 2 persoonshuishouden en houd je altijd eten over? Dan is dit echt iets voor jou. Een kleine bloemkool, spitskool en broccoli samen in 1 verpakking. Toch gevarieerd eten, zonder dat je heel veel overhoudt.

Soesjes karamel zeezout

Heerlijke soesjes met een verrassende zeezout bite en een heerlijke karamelkern.
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.