Deze week Nieuw bij DEEN

Iedere week nemen wij nieuwe (vers)producten op in ons assortiment. Leuke, lekkere of gezonde producten die een echte toevoeging zijn op ons bestaande assortiment.

Deze nieuwe producten kun je altijd voordelig uitproberen om te kijken of jij ook fan bent van dit product. Wij in ieder geval wel!


Speculaas rotsjes

Heerlijke krokante speculaasstukjes omhuld met romige melk of witte chocolade.

Hak soep met bonen

HAK Rijk gevulde soep.Klaar voor gebruik. Voor 2 kommen soep. Een lekkere en voedzame soep vol bonen en groenten. Lekker bij de lunch of een snelle avondmaaltijd. En, omdat we het belangrijk vinden om een mooi en puur product te maken is deze soep alleen op smaak gebracht met kruiden en specerijen en een snufje zout. Dit geeft een lekkere volle en pure smaak.

  • Lekker gemaakt met kruiden en specerijen
  • Geen smaakversterkers toegevoegd
  • Geen suiker toegevoegd
  • Bron van vezels en eiwitten

AWESOME chocolate

Heerlijke chocolade met té gekke smaakcombinaties. Met onder andere echte Belgische chocolade en Amerikaanse maple syrup zorgen zij voor een moment waar jij blij van wordt. Een AWESOME moment om lekker voor jezelf te houden of om te delen met anderen

Hemelse witte of modder

witte of hemelse modder is een stevige chocolademousse en wordt gegeten als nagerecht. Het wordt gemaakt door gesmolten chocolade te mengen met eierdooiers en gelatine.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.