Deze week Nieuw bij DEEN

Iedere week nemen wij nieuwe (vers)producten op in ons assortiment. Leuke, lekkere of gezonde producten die een echte toevoeging zijn op ons bestaande assortiment.

Deze nieuwe producten kun je altijd voordelig uitproberen om te kijken of jij ook fan bent van dit product. Wij in ieder geval wel!


100% Afrikaanse kwaliteitskoffie!

Niet alleen de verpakking, maar ook de geur en de smaak van deze koffie zorgen ervoor dat men zich al heel snel in Afrika waant. De leverancier heeft er bewust voor gekozen om deze koffie van 100% Afrika origine te laten zijn om zo de Afrikaanse koffieboeren maximaal te ondersteunen.

Een ontzettend lekkere koffie verkrijgbaar in de smaken regular of dark roast.

Cornelia lentebok

Het is lente!! En wat is er nu lekkerder dan een fris lentebiertje in de zon?

Speciaal voor jou hebben we een heerlijk frisse Lentebok uitgebracht. Cornelia Lentebok is ons eigen speciaalbier met heerlijke citrus tonen en een enorme frisheid. Proost!

Wicky water & fruit

Wicky zoals je Wicky kent maar dan gezonder! Deze Wicky is gemaakt van water met de heerlijke smaken van appel-mango of bosvrucht-druif.

Handig voor onderweg, mee op schoolreis of bij de picknick!

Vis op de barbecue

De zon schijnt! En het zal niet lang meer duren voordat de barbecue uit de schuur kan. Of misschien heb je dit al gedaan en kun je niet wachten op de langere avonden die in het verschiet liggen.

Speciaal voor op de barbecue hebben we nu heerlijke vissaté. Je hoeft de stukjes vis alleen nog maar aan de stokjes te rijgen en even op de barbecue te garen. Eet smakelijk!

Kip-kerriesalade

Uit onze eigen salademakerij komen wij nu met een frisse lentesalade. Deze krabsalade met kerriesmaak is heerlijk op een toastje of stokbroodje en perfect voor bij een gezellige brunch.

Deze salade mag niet ontbreken bij je Paas boodschappen!

Krokante kip

Deze krokante kipstukjes zijn gemaakt van 100% scharrelkip en hoef je alleen nog maar af te bakken in de oven. Een heerlijke snack voor bij de borrel of eet de kipstukjes als maaltijd met een lekkere salade.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.