Spaaractie op cosmetica

Je hebt dit voorjaar nóg meer reden om cosmetica bij DEEN te kopen. Je spaart namelijk zo simpel en snel een prachtige armband van NOOSA Amsterdam bij elkaar.

Hoe werkt de actie?

Van zondag 15 april t/m zaterdag 2 juni 2018 ontvang je NOOSA zegels bij aankoop van geselecteerde cosmetica producten, van deelnemende merken. Dit betekent dat je per product van dit merk één zegel krijgt. Bij 5 zegels is de spaarkaart vol en kun je met korting één NOOSA-Amsterdam armband óf Chunk® kopen bij de bloemenbalie van onze winkels..

  • Zegels worden verstrekt van zondag 15 april t/m 2 juni 2018.
  • Volle spaarkaarten kunnen t/m zaterdag 16 juni 2018 worden ingeleverd bij de bloemenbalie.
  • Je ontvangt zegels bij ieder product van een deelnemend merk.
  • Deelnemende merken zijn: Dove, Andrélon, Palmolive, L'Oréal, Oral-B, Rexona, Garnier, Sanex, Head & Shoulders en Colgate

Wie is NOOSA Amsterdam?

NOOSA-Amsterdam draagt bij aan een betere en eerlijkere wereld. We maken fantastische accessoires die net zo uniek zijn als de vrouw die ze draagt. Dat doen we door het ontwerpen, produceren en verkopen van mooie, persoonlijke en betekenisvolle fashion accessoires en sieraden. NOOSA-Amsterdam producten worden zoveel mogelijk gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen. De Chunks® zijn met de hand gemaakt, fairtrade, door ambachtslieden uit Nepal, Peru en

Indonesië, met respect voor mens en natuur. We delen persoonlijke verhalen en unieke kunstcreaties van onze gepassioneerde en getalenteerde ambachtslieden. Door dat te doen bieden we een waardevoller leven voor hen en hun families. Onze inspiratiebronnen zijn: de wereld, de mensen, gebruiken, tradities, unieke verhalen en symbolen. We laten iedere vrouw schitteren vanuit haar eigen persoonlijke waarden. Met de verwisselbare Chunks® laat je zien wie je bent en wat jouw verhaal is.

Collectie en prijzen

Je kunt kiezen uit twee kleuren armbanden; bruin en grijs. Deze hebben de maten S of M. Daarnaast kun je kiezen uit 12 soorten Chunks. Op die manier stel je jouw armband naar eigen wens samen.

Prijzen bij DEEN

Prijzen bij DEEN

Adviesprijs elders

met spaarkaart incl BTW

zonder spaarkaart incl BTW

incl BTW

Noosa Chunk

€ 4,95

€ 10,00

€12,95-€18,95

Noosa armband

€ 8,95

€ 15,00

€ 24,95

De collectie is zonder spaarkaart te koop.

Het verhaal bij de chunks

1. Oracle

Deze ‘oracle bones’ werden in het oude China gebruikt om spirituele boodschappen de wereld in te sturen. Het is de oudste vorm van het Chinese schrift en staat voor voorspoed en geluk.

2. Trispiral

Deze afbeelding werd gevonden op rotsen in Ierland en is vermoedelijk 5000 jaar oud. De betekenis ervan is nog altijd geheim.

3. Buddha

Het geven van een Boeddha aan iemand die je dierbaar is, staat gelijk aan het wensen van geluk. Het is een teken van vriendschap.

4. Astrolabe

De astrolabium werd eeuwenlang gebruikt om tijd te bepalen en richting te geven. Het woord komt uit het Latijn en betekent letterlijk ‘sterrenopnemer’.

5. Pebblestone

Pebblestones (afgeronde stenen) werden door straatjongens in Long Island NY gebruikt tijdens hun wedstrijdje ‘steentje stuiteren’ over de East River. Voor het stuiteren markeerden zij de stenen met een persoonlijk teken.

6. Souk Tile

Dit geschilderde patroon is afkomstig van de mozaïek gelegde tegels op een Arabische markt, beter bekend als ‘souk’. Deze kunstvorm wordt gezien als uiting van de rijke fantasie.

7. Duafe

De duafe is een kam die door West-Afrikaanse vrouwen wordt gebruikt voor het kammen en vlechten van hun haar. Het is een van hun belangrijkste bezittingen en een symbool van vrouwelijke schoonheid.

8. Zwaluw

Nederlandse zeelieden die 5000 mijl over zee hadden gereisd tatoeëerden een zwaluw op hun borst. Deze staat symbool voor ‘een veilige reis terug naar huis’.

9. Conus

De conus is een kegelschelp die in Indonesië voorkomt. De schelp staat voor bescherming.

10. One eyed Dzi

De dzi kraal, oorspronkelijk uit Tibet, staat voor positieve spiritualiteit en bescherming. Dzi betekent letterlijk ‘stralen, helderheid en pracht’.

11. Kintsugi

Kintsugi is de Japanse kunst van het ‘helen’ van gebroken aardewerk met lak en zilver of goud. Deze kintsugi koestert de schoonheid van imperfectie.

12. Ingwaz rune

Dit ‘ingwaz rune’-symbool is door de eeuwen en culturen heen gebruikt en is nog steeds te vinden op Scandinavische runenstenen. Het staat symbool voor het ontstaan van het leven.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.