Over DEEN


Maak kennis met DEEN!

Bekijk de bedrijfsfilm van DEEN

DEEN toen

De heer Deen sr. opende in 1933 zijn eerste kruidenierswinkel, waarmee hij de basis legde voor het huidige supermarktconcern. De eerste zelfbedieningswinkel van DEEN Supermarkten werd gevestigd aan de Koepoortsweg in Hoorn in 1953. Met wervende teksten als "Bij DEEN kwaliteit no. 1" en "DEEN, zo voordelig is er geen" werd deze eerste officiƫle supermarkt al gauw een succes. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot ver buiten Hoorn, met inmiddels 81 filialen in Noord-Holland, Flevoland, Gelderland.

DEEN nu

DEEN Supermarkten, de vertrouwde supermarkt van en voor iedereen. Ontstaan uit een West- Fries familiebedrijf is DEEN nog steeds elke dag voor iedereen in de buurt de supermarkt die bekend staat om de lekkere (vers)producten en een duidelijk en eerlijke prijs. Met een gezellige sfeer, vriendelijk personeel, service en onze lokale betrokkenheid is het elke dag een feest om bij DEEN boodschappen te doen.

Waar staan wij voor?

Vriendelijke medewerkers

Boodschappen doen bij DEEN moet een feest zijn, omdat we de verwachtingen van onze klanten altijd willen overtreffen door onze betrokkenheid en juiste houding, het bieden van inspiratie en de leuke sfeer in de winkel. Wij helpen de klant zoals we zelf geholpen zouden willen worden. Blij bij DEEN noemen we dat!

Betrokken bij de buurt

De bedrijfsleiding is aanspreekpunt voor buurtbewoners, is op de hoogte van hetgeen er speelt in de buurt en gaat daar actief mee om. DEEN is een belangrijke ontmoetingsplek voor buurtbewoners.

Duidelijk en eerlijk

DEEN hanteert voornamelijk ronde prijzen en duidelijke acties zoals 50% korting of 2e gratis. Daarnaast wordt het assortiment biologische producten continue uitgebreid en promoten wij actief op de winkelvloer het gebruik van Fairtrade producten.

Verrassend lekker en vol inspiratie

Door de eigen productiebedrijven, talentvolle category managers en gediplomeerde vers chefs in de winkels vind je unieke verse producten en kruidenierswaren in de winkels die nergens anders verkrijgbaar zijn en waarvoor je speciaal naar DEEN komt.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.