Persberichten


Opening De Bangert

Hoorn, mei 2018 - Op zaterdag 12 mei vindt de officiële opening plaats van winkelcentrum De Bangert in Zwaag (gemeente Hoorn).

Alle ondernemers hebben zich ingespannen om er een fantastische dag van te maken op 12 mei en nodigen alle inwoners van de wijk en andere belangstellenden dan ook van harte uit de festiviteiten mee te vieren.


Meer lezen

Opening nieuwe winkel

Koog aan de Zaan, februari 2018 - Op woensdag 21 februari is het zover. Dan opent DEEN een gloednieuwe winkel op de Molenwerf 24.

Meer lezen

Beste supermarkt

Amsterdam, december 2017 - Vrijdag 15 december jongstleden is bekend gemaakt dat DEEN Rijnstraat in Amsterdam verkozen is tot de ‘Beste supermarkt van Noord-Holland’.

Meer lezen

DEEN start Donald Duck campagne

Hoorn, januari 2018 - Dit weekend start een bijzondere spaaractie bij DEEN. Klanten kunnen van 28 januari t/m 3 maart sparen voor Donald Duck stickers.

Meer lezen

'Beste DEEN van 2017'

Hoorn, januari 2018 - Het is feest bij DEEN in Heemskerk. De winkel aan de Europassage is uitgeroepen tot ‘Beste DEEN van 2017’. Ze zijn de winnaar van de DEEN winkelwedstrijd die in 2017 werd georganiseerd.

Meer lezen
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.