Persberichten


Voedselbank actie

Noord-Holland, december 2017 - ''We staan te trappelen om te beginnen met het meest sociale mega-evenement van december, de traditionele jaarlijkse Voedselbank actie'', opent Rolf Peters van de afdeling voedselwerving van de Voedselbank verwachtingsvol.
Meer lezen

Medewerkers vrij met kerst

Hoorn, december 2017 - In de winkels van DEEN is de leukste periode van het jaar aangebroken. De winkels zijn omgetoverd in kerstsfeer ....

Meer lezen

DEEN doneert aan Pink Ribbon

Hoorn, november 2017 - De hele oktobermaand verkocht DEEN roze boeketten bloemen in de winkel en in de webwinkel.

Meer lezen

Uitslag Jeugd Sponsoractie

Hoorn, november 2016 - De Jeugdsponsor Actie is afgelopen en de uitslag is bekend. Ook het Jeugdsportfonds ontving een mooie cheque.

Meer lezen

Record aantal diploma’s DEEN medewerkers!

Hoorn, september 2016 - Ook dit jaar heeft DEEN Supermarkten weer alle geslaagden van de DEEN academie in het zonnetje gezet. Een recordaantal van 100 geslaagden!

Meer lezen

Beste Supermarkt-leerbedrijf 2017

Hoorn, 27 juni 2017 - Het CBL heeft samen met Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) de verkiezing ‘Het Beste leerbedrijf met beste praktijkopleider’ in de supermarktbranche georganiseerd. Op donderdag 22 juni jl. is de winnaar DEEN De Huesmolen Hoorn bekend gemaakt en gehuldigd.

Meer lezen

Emma at work

Amsterdam 14 februari 2017 - Hare Majesteit Koningin Máxima bracht dinsdagochtend 14 februari een werkbezoek aan non-profit organisatie Emma at Work in Amsterdam.

Opening nieuwe winkel

Hoorn, mei 2017 - Op woensdag 31 mei opent DEEN een gloednieuwe winkel in het centrum van ’t Harde. Voor DEEN is de opening van deze winkel de derde in Gelderland.

Meer lezen
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.