Persberichten


Voedselbank actie

Noord-Holland, december 2017 - ''We staan te trappelen om te beginnen met het meest sociale mega-evenement van december, de traditionele jaarlijkse Voedselbank actie'', opent Rolf Peters van de afdeling voedselwerving van de Voedselbank verwachtingsvol.
Meer lezen

Opening nieuwe winkel

Koog aan de Zaan, februari 2018 - Op woensdag 21 februari is het zover. Dan opent DEEN een gloednieuwe winkel op de Molenwerf 24.

Meer lezen

Beste supermarkt

Amsterdam, december 2017 - Vrijdag 15 december jongstleden is bekend gemaakt dat DEEN Rijnstraat in Amsterdam verkozen is tot de ‘Beste supermarkt van Noord-Holland’.

Meer lezen

DEEN start Donald Duck campagne

Hoorn, januari 2018 - Dit weekend start een bijzondere spaaractie bij DEEN. Klanten kunnen van 28 januari t/m 3 maart sparen voor Donald Duck stickers.

Meer lezen

'Beste DEEN van 2017'

Hoorn, januari 2018 - Het is feest bij DEEN in Heemskerk. De winkel aan de Europassage is uitgeroepen tot ‘Beste DEEN van 2017’. Ze zijn de winnaar van de DEEN winkelwedstrijd die in 2017 werd georganiseerd.

Meer lezen

Beste Supermarkt-leerbedrijf 2017

Hoorn, 27 juni 2017 - Het CBL heeft samen met Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) de verkiezing ‘Het Beste leerbedrijf met beste praktijkopleider’ in de supermarktbranche georganiseerd. Op donderdag 22 juni jl. is de winnaar DEEN De Huesmolen Hoorn bekend gemaakt en gehuldigd.

Meer lezen

Emma at work

Amsterdam 14 februari 2017 - Hare Majesteit Koningin Máxima bracht dinsdagochtend 14 februari een werkbezoek aan non-profit organisatie Emma at Work in Amsterdam.

DEEN doneert aan Pink Ribbon

Hoorn, november 2017 - De hele oktobermaand verkocht DEEN roze boeketten bloemen in de winkel en in de webwinkel.

Meer lezen

Uitslag Jeugdsponsor Actie 2016

Hoorn, november 2016 - De Jeugdsponsor Actie is afgelopen en de uitslag is bekend. Ook het Jeugdsportfonds ontving een mooie cheque.

Meer lezen

Record aantal diploma’s DEEN medewerkers!

Hoorn, september 2016 - Ook dit jaar heeft DEEN Supermarkten weer alle geslaagden van de DEEN academie in het zonnetje gezet. Een recordaantal van 100 geslaagden!

Meer lezen
Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, de lekkerste recepten, handige tips en andere nieuwtjes.