header-pers-2020

DEEN IJburg Amsterdam is de beste DEEN winkel!

Hoorn, 3 februari 2020 - Het is feest bij DEEN in IJburg. De winkel aan de Pampuslaan 45 is afgelopen zaterdag voor de 2e keer op rij uitgeroepen tot ‘Beste DEEN’. Zij zijn de winnaar van de DEEN winkelwedstrijd die in 2019 werd georganiseerd. Supermarktmanager Edzard Valk is zeer vereerd met de uitslag. “De winkel heeft natuurlijk veel pluspunten. Het is een mooie winkel, met veel ruimte en voldoende parkeergelegenheid. Mijn medewerkers zijn betrokken bij de klanten en zijn bereid een stapje harder te lopen. Toch is het een verrassing dat we gewonnen hebben, want alle DEEN winkels zijn goed. We hebben gewoon ons best gedaan, wat we eigenlijk altijd doen.”

Gedurende het jaar worden de winkels tijdens diverse juryrondes getoetst op klantvriendelijkheid, voorraad artikelen, hygiëne etc. In december heeft de laatste juryronde plaatsgevonden die uitgevoerd werd door leveranciers en fabrikanten van DEEN. De medewerkers van de 9 beste winkels zijn uitgenodigd voor een spetterend finalefeest in Bobs Party Palace in Uitgeest. Aanwezig zijn bij dit feest is de beloning voor een jaar hard werken en een intensieve strijd.

Op 1 februari jl. was het dan zover! De medewerkers van de filialen uit IJburg Amsterdam, Zaandam Ebbehout, Amstelveen, Zwolle, Zwaag Bangert Oosterpolder, Hoorn Kersenboogerd, Medemblik, Wognum en Broek op Langedijk stond een spannende avond te wachten. Naast de bekendmaking van de winnaar, werden zij getrakteerd op een heerlijk buffet en een spetterend optreden van Xander de Buisonjé.

De prijs voor ‘Beste DEEN’ is toegekend aan DEEN IJburg. Dit jonge team, blinkt uit in klantvriendelijkheid, het zien van verkoopkansen, mooie opvallende presentaties en een versafdeling om de vingers bij af te likken. Supermarktmanager Edzard Valk en zijn assistenten Robert van Stralen en Axel Tietze zijn uiterst gelukkig met de titel ‘Beste DEEN’. “Wat een fantastisch resultaat! We zijn heel tevreden en ontzettend trots op het hele team. We hebben het helemaal samen gedaan. Het is een geweldige club mensen die consequent streeft naar een topwinkel, waarin we klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.” Edzard Valk is per 1 januari inmiddels een andere uitdaging aangegaan bij DEEN. Hij heeft nu de leiding over DEEN Bangert Oosterpolder in Zwaag. De leiding van DEEN IJburg is nu in handen van Shanna Schilder.

DEEN Medemblik eindigde op de tweede plaats, gevolgd door Zaandam Ebbehout op de derde plaats. Beide winkels blinken uit in klantvriendelijkheid en lokale betrokkenheid.

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: