Aardbei-frambozen ijsje

Bereiding

  1. Pureer de aardbeien met de frambozen, het citroensap en de balsamicoazijn en een snufje versgemalen peper.
  2. Kook 100 ml water (of 50 ml water en 50 ml rosé) met de suiker in 3-4 minuten tot een siroop en laat iets afkoelen. Schep de siroop door de vruchtenpuree.
  3. Schep het mengsel in ijslollyvormpjes of kleine plastic bakjes of bekertjes. Dek deze af met vershoudfolie en prik er een stokje of lange lepel doorheen in de vruchtenpuree. Geen vershoudfolie? Prik dan de stokjes erin na 1,5 uur vriezen. Bevries de ijsjes in totaal 3-4 uur.

Ingrediënten

  • 200 g aardbeien, schoongemaakt
  • 100 g frambozen, schoongemaakt
  • 2 eetl. citroensap
  • 1 theel. balsamicoazijn
  • 75 g suiker

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

nagerecht

Voedingswaarden

Energie 100 Kcal
Vetten 0 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 23 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.