Abrikozen-notensaucijsjes

Bereiding

  1. Meng het gehakt met het ei, broodkruim, de abrikozen, pistachenoten, cayennepeper en zout. Vorm er met vochtige handen lange worstjes van. Laat minimaal 30 minuten opstijven in de koelkast.
  2. Verhit de olie en bak de saucijsjes in circa 12 minuten goudbruin en gaar. Rol ze af en toe even om.
  3. Lekker met (gebakken) rijst en oosterse roerbakgroenten.

Ingrediënten

  • 500 g rundergehakt
  • 1 ei, losgeklopt
  • 2 snee├źn wit brood, verkruimeld, zonder korst
  • 10 gedroogde abrikozen, fijngesneden
  • 2 eetl. pistachenoten, gepeld, gehakt
  • mespunt cayennepeper
  • 4 eetl. olijfolie of
  • 4 eetl. arachideolie

Bereidingtijd

25 minuten

  • 30 minuten opstijven

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.