Ananas-korianderdip

Bereiding

  1. Pureer de verse ananas met de banaan en limoen- of citroensap niet helemaal fijn.
  2. Meng er de gehakte rode peper, de bosuitjes en gehakte verse koriander door.
  3. Lekker bij tortillachips, (naan)brood of pitabrood.

Ingrediënten

  • 1 kleine ananas, geschild, in stukken
  • 1 banaan, gepeld, in stukken
  • 2 eetl. limoensap of
  • 2 eetl. citroensap
  • 1 rode peper, gehakt, zonder zaadjes
  • 2 lente-/bosuitjes, in dunne ringen
  • 2 eetl. verse koriander, gehakt

Bereidingtijd

10 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

bijgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.