Ananastosti

Bereiding

  1. Laat de ananas goed uitlekken.
  2. Besmeer de sneetjes brood met currysaus.
  3. Leg op één sneetje de plakjes kipfilet met daarop de ananas.
  4. Verdeel daarover de kruidenroomkaas.
  5. Dek af met het tweede sneetje brood.
  6. Druk de tosti iets platter maar zorg ervoor dat de vulling er goed tussen blijft zitten.
  7. Rooster de tosti in een tostiapparaat totdat hij goudbruin is.
  8. Snijd de tosti in driehoeken en steek er eventueel een prikker in.

Ingrediënten

  • 2 schijven ananassen
  • 2 sneetjes witbrood
  • 2 el currysaus
  • 2 plakjes gerookte kipfilet (vleeswaren)
  • 2 plakjes kruidenroomkaas

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

1 persoon

Moeilijkheidsgraad

Menugang

Lunchgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.