Bananenpannenkoek met kokos

Bereiding

  1. Bereid het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking en zet het apart.
  2. Pureer 1 banaan met het citroensap. Snijd de andere bananen in blokjes of plakjes. Meng ze met 2 eetlepels geraspte kokos en de likeur door de bananenpuree. Spatel de crème fraîche erdoor.
  3. Verhit telkens een beetje olie en bak hierin de pannenkoeken. Bestrijk ze met het bananenmengsel en strooi de rest van de geraspte kokos erover.

Ingrediënten

  • 1 pak eierpannenkoekmix
  • 4 bananen, gepeld
  • 2 eetl. citroensap
  • 6 eetl. kokosrasp
  • 3 eetl. sinaasappellikeur
  • 200 ml demi crème fraîche
  • 4 eetl. olie

Bereidingtijd

25 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

nagerecht, hoofdgerecht

Voedingswaarden

Energie 545 Kcal
Vetten 27 g
waarvan verzadigd 13 g
Koolhydraten 61 g
Vezels 0 g
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: