Biefspiesjes met dip van blauwe kaas

Bereiding

  1. Week houten satéprikkers in water. Schud het vlees om met wat zout en peper. Rijg het vlees aan de prikkers en bestrijk rondom met een kwastje met olijfolie.
  2. Gril de spiesjes in maximaal 2 minuten rondom in een grillpan of op de barbecue.
  3. Maak een dip van de kazen. Maal in een keukenmachine glad met de melk en serveer bij de spiesjes. Bestrooi met peterselie.

Ingrediënten

  • 250 g kogelbiefstukken of, in gelijke blokjes
  • 250 g biefstukken, in blokjes
  • 1,5 el olijfolie
  • 100 g roomkaas
  • 100 g zachte blauwe kaas
  • 1 el melk
  • 1 el platte peterselie, grof gesneden

Benodigdheden

  • 4 satéprikkers
  • keukenmachine

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

klein gerecht, bijgerecht

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: