Biefstukspiesen

Bereiding

  1. Pel de uien en snijd ze elk in 6 parten.
  2. Pel en hak de knoflook fijn.
  3. Verwijder de witte zaadjes uit de rode peper en hak de peper fijn.
  4. Snijd de biefstuk in 20 stukjes.
  5. Rijg de stukjes biefstuk met daartussen de partjes ui aan de spiesen.
  6. Leg ze op een lange platte schaal of bord.
  7. Meng de olijfolie met de balsamico, rozemarijn, knoflook, rode peper, 1/2 tl peper en 1/2 tl zout.
  8. Sprenkel over de spiesen, draai de spiesen een paar keer om en laat ze minimaal 5 minuten trekken (langer, tot zelfs een hele dag kan ook, maar dan wel in de koelkast).
  9. Steek de BBQ een half uur voor gebruik aan.
  10. Grill de biefstukspiesen op de hete barbecue in ca. 5 minuten rondom bruin en gaar.

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 kleine rode peper
  • 500 g biefstukken
  • 2 el balsamicoazijn
  • 2 el olijfolie
  • 2 tl rozemarijnnaaldjes
  • peper en zout

Benodigdheden

  • 4 lange spiesen

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.