Blauwe en rode bessen minipannenkoekjes

Bereiding

  1. Roer een glad beslag zonder klontjes van de bloem met wat zout, het ei en de melk.
  2. Schep wat blauwe bessen en rode bessen (zonder takjes) door het beslag.
  3. Smelt een beetje boter in een grote koekenpan.
  4. Schep 3 flinke lepels van het beslag naast elkaar in de pan en bak de minipannenkoekjes (drie in de pan!) aan beide kanten lichtbruin. Keer tussentijds om.
  5. Laat op een bord glijden en bak op dezelfde manier nog 9 minipannenkoekjes.
  6. Serveer de pannenkoekjes met de rest van de blauwe en rode bessen, een beetje honing en wat yoghurt of slagroom.

Ingrediënten

  • 100 g bloem
  • 1 ei, losgeklopt
  • 300 ml melk
  • 1 schaaltje blauwe bessen
  • 0,5 schaaltje rode bessen
  • 50 g boter
  • honing
  • dikke yoghurt of slagroom

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

nagerecht

Voedingswaarden

Energie 380 Kcal
Vetten 16 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 54 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.