Bloemkoolschotel

Bereiding

  1. Kook de aardappelblokjes met de bloemkoolroosjes in de melk en de curry pasta op een matige hittebron gaar.
  2. Verhit de olie en de boter in een koekenpan en bak de champignons snel lichtbruin en knapperig. Bestrooi ze met een beetje zout.
  3. Schep de groenten en aardappels uit de melk zodra ze gaar zijn en verdeel ze over de borden. Schep de champignons er bovenop.

Ingrediënten

  • 4 vastkokende aardappels, geschild, in blokjes
  • 1 kleine bloemkool, in roosjes
  • circa 500 ml halfvolle melk
  • 1 eetl. currypasta of
  • 1 eetl. kerriepoeder
  • 2 eetl. zonnebloemolie
  • 10 g boter
  • 250 g champignons, in plakjes

Bereidingtijd

25 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.