Bruschetta met boerenkool en knakworst

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op ca. 180C.
  2. Snijd van het stokbrood 12 schuine plakken.
  3. Leg deze op een bakplaat.
  4. Toast ze 6 minuten in de hete oven.
  5. Snijd in de tussentijd de knakworsten in schuine plakken van ca. 1/2 cm dikte en de kaas in kleine blokjes.
  6. Haal het getoaste stokbrood plakken uit de oven.
  7. Laat de oven aanstaan.
  8. Verdeel de boerenkoolstamppot over de plakken stokbrood.
  9. Beleg de bruschetta's verder met de plakjes knakworst en de blokjes kaas.
  10. Zet ze terug in de oven en laat alles in ca. 8 minuten warm worden en de kaas smelten.
  11. Leg de bruschetta's op 4 borden, strooi de gefrituurde uitjes erover en garneer met kleine beetjes mosterd.

Ingrediënten

  • 1 stokbrood
  • 4 knakworsten
  • 100 g belegen kaas in een dikke plak
  • 400 g boerenkoolstamppot
  • 4 el gefrituurde uitjes
  • 2 el grove mosterd

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

voorgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.