Chocolademousse met avocado

Bereiding

  1. Maal de bananen met het vruchtvlees van de avocado's, de cacao, kokos en honing een paar minuten in een keukenmachine tot een egaal mengsel.
  2. Meng de helft van de chocolade erdoor.
  3. Schep de mousse over in glaasjes en zet minimaal 1,5 uur in de koelkast.
  4. Bestrooi de mousse voor het serveren met de rest van de chocolade en kokos.

Ingrediënten

  • 2 bananen
  • 2 avocado's, gehalveerd
  • 3 eetl. cacaopoeder
  • 50 g kokosrasp en
  • 1 eetl. kokosrasp, om te bestrooien
  • 1 theel. honing
  • 50 g melkchocolade, grof gehakt

Bereidingtijd

15 minuten

  • 90 minuten afkoelen

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

nagerecht

Voedingswaarden

Energie 430 Kcal
Vetten 32 g
waarvan verzadigd 14 g
Koolhydraten 26 g
Vezels 0 g
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: