Citroen met rode peper ijslollies

Bereiding

  1. Verwarm de peper, de geraspte schil , de witte basterdsuiker en 200 ml water en kook zachtjes 2 minuten. Laat afkoelen.
  2. Voeg het sap van de citroenen toe en giet het mengsel in de vormpjes. Bevries 3-4 uur

Ingrediënten

  • 0,5 rode peper, fijngehakt, zonder zaadjes
  • 2 citroenen, uitgeperst, schil geraspt
  • 150 g witte basterdsuiker

Benodigdheden

  • 4 ijsvormpjes

Bereidingtijd

10 minuten

  • 240 minuten vriestijd
  • 10 minuten afkoelen

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

tussendoortje

Voedingswaarden

Energie 160 Kcal
Vetten 0 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 40 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.