Crostini met tuinbonen en feta

Bereiding

  1. Verwarm de ovengrill voor. Snijd het ciabattabrood in plakken en bestrijk met 3 eetlepels olijfolie. Gril de plakken brood tot ze knapperig zijn.
  2. Kook de diepvriestuinbonen circa 3 minuten in water met zout en spoel af met koud water. Dop de tuinbonen.
  3. Pureer met een staafmixer de tuinbonen, munt, olijfolie, citroenrasp, -sap, feta en knoflook tot een grove spread. Breng op smaak met zout en peper. Bestrijk de crostini met de tuinbonenspread.

Ingrediënten

  • 1 ciabattabrood
  • 3 el olijfolie
  • 250 g diepvriestuinbonen
  • 1 handje munt, fijngehakt
  • 2 el olijfolie
  • 0,5 citroen, rasp en sap
  • 100 g feta
  • 0,5 teentje knoflook

Benodigdheden

  • staafmixer

Bereidingtijd

15 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

klein gerecht, bijgerecht, voorgerecht

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: