Eggwraps gevuld met groene groenten

Bereiding

  1. Snijd de paprika in dunne reepjes. Verwijder de onderste en de bovenste 3 cm van de bosuitjes en snijd in ringetjes van 2 cm.
  2. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de paprika en bosui 2-3 minuten. Snijd de courgette in halve maantjes en voeg toe. Bak de groenten nog 2-3 minuten en breng op smaak met peper.
  3. Pel de avocado en snijd in dunne reepjes. Zet apart.
  4. Klop met een garde de eieren en de melk in een kom tot een beslag.
  5. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en schep ¼ van het beslag in de pan. Beweeg de pan zodat het beslag de bodem bedekt. Bak 2-3 minuten op middelhoog vuur tot de bovenkant van de eggwrap droog begint te worden. Bestrooi met peper en eventueel wat zout.
  6. Keer de eggwrap om en bak nog 1 minuut. Herhaal deze stap nog drie keer tot het beslag op is.
  7. Vul de eggwraps met wat avocadoreepjes en de groene groenten.

Ingrediënten

  • 1 groene paprika
  • 2 lente-/bosuitjes
  • olijfolie
  • 1 courgette
  • 6 eieren
  • 50 ml halfvolle melk
  • 1 avocado

Bereidingtijd

25 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

lunch

Voedingswaarden

Energie 268 Kcal
Vetten 21 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 6 g
Vezels 0 g
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: