Ei muffin met zoete aardappel
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Schil en rasp de halve zoete aardappel en snijd het bosuitje in ringetjes.
- Doe de melk en de eieren in een kom en kluts goed door.
- Meng de zoete aardappel en bosui erdoor en voeg peper en eventueel wat zout toe naar smaak.
- Zet de cupcakevormpjes in het blik en verdeel het beslag over de vormpjes.
- Bak de muffins in de oven in ca. 10-15 minuten gaar.
- Zet de oven uit en wacht nog even met openen zodat de muffins niet inzakken.
- Probeer eens een andere vulling, paprika, tomaat of spinazie bijvoorbeeld.
Ingrediënten
- 0,5 middelgrote zoete aardappel
- 1 lente-/bosui
- 50 ml magere melk
- 2 eieren
Bereidingtijd
25 minuten
Aantal personen
1 persoon
Moeilijkheidsgraad
Menugang
bijgerecht