Ei muffin met zoete aardappel

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Schil en rasp de halve zoete aardappel en snijd het bosuitje in ringetjes.
  3. Doe de melk en de eieren in een kom en kluts goed door.
  4. Meng de zoete aardappel en bosui erdoor en voeg peper en eventueel wat zout toe naar smaak.
  5. Zet de cupcakevormpjes in het blik en verdeel het beslag over de vormpjes.
  6. Bak de muffins in de oven in ca. 10-15 minuten gaar.
  7. Zet de oven uit en wacht nog even met openen zodat de muffins niet inzakken.
  8. Probeer eens een andere vulling, paprika, tomaat of spinazie bijvoorbeeld.

Ingrediënten

  • 0,5 middelgrote zoete aardappel
  • 1 lente-/bosui
  • 50 ml magere melk
  • 2 eieren

Bereidingtijd

25 minuten

Aantal personen

1 persoon

Moeilijkheidsgraad

Menugang

bijgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.