Ei muffins

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180C.
  2. Verdeel 12 papieren muffinvormpjes over de muffin bakvorm.
  3. Kluts in een kom de eieren samen met de melk en een snuf peper.
  4. Schil de zoete aardappel en wortel.
  5. Snijd beide in stukjes van 0,5 x 0,5 cm.
  6. Verdeel de spinazie over de muffinvormpjes.
  7. Verdeel daar bovenop de stukjes zoete aardappel en wortel.
  8. Verdeel het eimengsel over de muffinvormpjes.
  9. Vul elk vormpje voor ongeveer driekwart en schep daar bovenop nog 1/3 eetlepel pesto per vormpje.
  10. Bak in de oven in ca. 30 minuten goudbruin en gaar.

Ingrediënten

  • 7 eieren
  • 120 ml halfvolle melk
  • 200 g zoete aardappel
  • 100 g wortel
  • 20 g spinazie
  • 4 el groene pesto

Bereidingtijd

10 minuten

Moeilijkheidsgraad

Menugang

tussendoortje

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.