Eitjes in pancetta

Bereiding

  1. Kook de eieren in een laagje water in ca. 8 minuten hard.
  2. Laat ze onder de koude kraan schrikken.
  3. Pel de eieren en snijd ze in vier partjes.
  4. Snijd de plakjes pancetta, ontbijtspek of bacon doormidden, de halve plakjes moeten lang genoeg zijn om royaal om de partjes ei te passen.
  5. Leg ze naast elkaar.
  6. Bestrooi met een beetje paprikapoeder en wat cayennepeper.
  7. Leg op elk plakje een partje ei en rol het spek er omheen.
  8. Leg in een ovenschaaltje of bakblikje.
  9. Verwarm de oven voor op 180°C.
  10. Zet het bakblikje 15-20 minuten in de oven.
  11. Leg de warme eitjes op de slablaadjes, strooi de tuinkers erover en prik in elk een cocktailprikker.

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 6 plakjes pancetta
  • paprikapoeder
  • cayennepeper
  • 12 blaadjes sla
  • tuinkers

Benodigdheden

  • cocktailprikker

Bereidingtijd

35 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: