Fajita's met kipfilet en rode paprika

Bereiding

  1. Verhit een grote koekenpan met de olie en bak de kipreepjes op hoog vuur aan totdat ze bruin kleuren. Voeg de Santa Maria Fajita Seasoning Mix, de paprika en de uien toe. Zet het vuur lager. Laat het geheel een paar minuten sudderen.
  2. Bereid de guacamole volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  4. Vul de tortilla’s met sla en het kipmengsel. Serveer ze naar wens met de Chunky wrap Salsa, guacamole en geraspte kaas.

Ingrediënten

  • 500 g kipfilet
  • 1 el olie
  • 1 rode paprika
  • 0,5 ui
  • ijsbergsla
  • geraspte kaas
  • 1 zakje Santa Maria Fajita seasoning mix
  • 1 potje Santa Maria Chunky wrap salsa mild
  • 1 pak Santa Maria tortilla original medium
  • 2 avocado's
  • 1 zakje Santa Maria dip mix guacamole
  • crème fraîche

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.