Frambozen aardbeien blauwe bessenyoghurt

Bereiding

  1. Maak de aardbeien schoon en snijd ze in partjes.
  2. Pureer de helft van de aardbeien met de helft van de frambozen en de helft van de blauwe bessen.
  3. Breng op smaak met wat siroop en meng met de helft van de yoghurt.
  4. Schep de rest van het fruit door de rest van de yoghurt.
  5. Verkruimel de schuimpjes.
  6. Verdeel de fruitpureeyoghurt en de fruitstukjesyoghurt in laagjes over hoge glazen.
  7. Bestrooi met de verkruimelde schuimpjes.

Ingrediënten

  • 1 bakje aardbei
  • 1 bakje framboos
  • 1 bakje blauwe bessen
  • 500 ml dikke yoghurt
  • 4 meringues
  • fruitsiroop

Bereidingtijd

10 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

nagerecht

Voedingswaarden

Energie 380 Kcal
Vetten 10 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 49 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.