Frambozen-citroenlimonade

Bereiding

  1. Pureer de frambozen en giet er 750 ml koud water bij.
  2. Roer citroenrasp, -sap en de honing erdoor en laat de limonade minimaal 1 uur trekken in de koelkast.
  3. Giet de limonade vervolgens door een zeef zodat de frambozenpitjes en citroenrasp achterblijven.
  4. Roer de limonade goed door en neem mee in een thermoskan. Serveer met een takje munt.

Tips

  • Dit recept is voor 0,75Liter limonade.

Ingrediënten

  • 100 g frambozen
  • 3 citroenen, rasp en sap
  • 4 eetl. honing
  • 4 takjes verse munt

Bereidingtijd

10 minuten

  • 60 minuten trekken

Moeilijkheidsgraad

Menugang

tussendoortje

Voedingswaarden

Energie 235 Kcal
Vetten 0 g
waarvan verzadigd 0 g
Koolhydraten 49 g
Vezels 0 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.