Frittata met tonijn en puntpaprika

Bereiding

  1. Verwarm de ovengrill. Klop de eieren los met de melk, zout en peper. Schep de ui, paprika en kruiden erdoor.
  2. Verhit de olijfolie in de pan en schenk het eimengsel erin. Verdeel de tonijn en kappertjes erover. Laat de frittata op een lage stand afgedekt 8-10 minuten zachtjes garen.
  3. Bestrooi met de kaas en gratineer de frittata zonder deksel nog circa 2 minuten onder de ovengrill.

Tips

  • Serveer de frittata met een salade van rucola met een dressing van 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamicoazijn, zout en peper.

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 4 el melk
  • 1 ui, in ringen
  • 1 rode puntpaprika, in ringen
  • 0,5 el Italiaanse kruiden
  • 2 el olijfolie
  • 1 blikje tonijn, uitgelekt
  • 1 el kappertjes
  • 50 g Parmezaanse kaas, geraspt

Benodigdheden

  • ovenvaste hapjespan

Bereidingtijd

20 minuten

Aantal personen

2 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Voedingswaarden

Energie 505 Kcal
Vetten 33 g
waarvan verzadigd 10 g
Koolhydraten 7 g
Vezels 2 g
Cookie-instellingen
Je kunt hieronder de cookie-instelling kiezen en accepteren: