Fruitlimonade

Bereiding

  1. Breng 100 ml water aan de kook en los hierin de suiker of honing op. Laat afkoelen.
  2. Pureer 100 gram fruit (frambozen, aardbeien, perzik of ananas) met een staafmixer tot een gladde puree en roer dit met de siroop door 900 ml water.
  3. Laat de limonade in de koelkast ijskoud worden en serveer met ijsblokjes.

Ingrediënten

  • 3 eetl. suiker of
  • 2 eetl. honing
  • 100 g aardbeien of
  • 100 g frambozen of
  • 100 g perziken of
  • 100 g ananassen
  • ijsblokje

Bereidingtijd

10 minuten

  • 120 minuten koelen

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

tussendoortje

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.