Fusilli met paprika en worst

Bereiding

  1. Kook de fusilli beetgaar.
  2. Verhit intussen de olijfolie op middelhoge stand.
  3. Voeg het venkelzaad en de plakjes worst toe en bak deze in circa 7 minuten goudbruin.
  4. Schep de worst uit de pan en voeg de knoflook, gepelde tomaten, alle paprika, oregano, suiker en chilipeper naar smaak toe aan het bakvet.
  5. Laat deze tomatensaus circa 10 minuten pruttelen en breng op smaak met zout.
  6. Voeg de worst weer toe aan de saus en warm kort door.
  7. Giet de fusilli af en serveer met de tomatensaus.
  8. Bestrooi met de Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

  • 300 g fusilli
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 theel. venkelzaad of, fijngestampt
  • 1 theel. venkelpoeder
  • 4 braadworsten of, in plakjes
  • 4 saucijzen, in plakjes
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 blik gepelde tomaat
  • 1 rode paprika, in repen
  • 1 gele paprika, in repen
  • 2 eetl. gedroogde oregano
  • 2 theel. suiker
  • 1 theel. chilipepervlokken
  • handje Parmezaanse kaas, grof geraspt

Bereidingtijd

30 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Voedingswaarden

Energie 610 Kcal
Vetten 25 g
waarvan verzadigd 8 g
Koolhydraten 62 g
Vezels 5 g

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.