Geroerbakte zoete aardappels met paddenstoelen

Bereiding

  1. Kook de zoete aardappels circa 5 minuten, giet ze af en laat uitlekken.
  2. Kook de sugarsnaps 2-3 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
  3. Verhit de sesam- en arachideolie en bak hierin de aardappel- en pompoenblokjes in 4-5 minuten lichtbruin.
  4. Snijd of scheur de paddenstoelen iets kleiner.
  5. Voeg de sugarsnaps, paddenstoelen en gember toe aan de aardappelblokjes en roerbak 2-3 minuten.
  6. Schep de sojasaus erdoor.

Ingrediënten

  • 750 g zoete aardappels, geschild, in blokjes
  • 200 g sugarsnaps
  • 1 eetl. sesamolie
  • 2 eetl. arachideolie of
  • 2 eetl. zonnebloemolie
  • 400 g pompoenen, geschild, in blokjes
  • 200 g oesterzwammen of, schoongeveegd
  • 200 g kastanjechampignons, schoongeveegd
  • verse gember, geschild, geraspt, ca. 4 cm
  • 100 ml sojasaus

Bereidingtijd

30 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.