Geroosterde kerriebloemkool

Bereiding

  1. Steek de barbecue aan. Breng een grote pan water met zout aan de kook. Verwijder de bladeren van de bloemkool en laat de kool in het kokende water zakken. Laat op middelhoge stand 5 minuten koken. Neem uit het water en laat goed uitlekken.
  2. Leg de bloemkool in een ovenschaal en roer de kerriepoeder en de olijfolie door elkaar. Bestrijk de bloemkool hiermee, zet op het barbecuerooster en sluit het deksel. Rooster in circa 1 uur gaar. Bestrijk de kool elk kwartier met de afdruipende olie.

Ingrediënten

  • 1 grote bloemkool
  • 1 eetl. kerriepoeder
  • 2 eetl. olijfolie

Benodigdheden

  • barbecue met deksel

Bereidingtijd

10 minuten

  • 60 minuten baktijd

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

bijgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.