Gestoomde tauge gadogado met kip

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Kook de eieren in 10 minuten hard, laat ze onder koud water schrikken en pel ze.
  3. Stoom of kook de kool en de sperziebonen samen in 15 minuten gaar.
  4. Stoom of kook de taugé 1 minuut met de groenten mee.
  5. Verhit de olie in een wok en bak hierin de kipblokjes op hoog vuur bruin.
  6. Laat ze in ca. 10 minuten zachtjes gaar worden.
  7. Roerbak de spinazie 3 minuten mee en laat op hoog vuur slinken.
  8. Verwarm de pindasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  9. Verdeel de kip met spinazie, de taugé, de kool en de sperziebonen over 4 borden.
  10. Schep er pindasaus over en garneer met parten ei en kroepoek.
  11. Serveer met rijst.

Ingrediënten

  • 300 g rijst
  • 2 eieren
  • 250 g witte kool, gesneden
  • 250 g sperziebonen, gebroken
  • 125 g taugé
  • 3 el olijfolie
  • 350 g kipfilet, in blokjes
  • 300 g spinazie
  • 400 ml pindasaus
  • 1 zak kroepoek

Bereidingtijd

30 minuten

Aantal personen

4 personen

Moeilijkheidsgraad

Menugang

hoofdgerecht

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies.

Voor meer informatie over het cookiegebruik en het verwerken van gegevens, bekijk ons privacy- en cookiebeleid.